Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Φωτορεπορτάζ από την επετειακή εκδήλωση της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου για τα 20 χρόνια λειτουργίας της


Στην κατάμεστη αίθουσα του Παπαστράτειου Μεγάρου, σε κλίμα έντονης συγκίνησης πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 24/2 η ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ 20 ΧΡΟΝΩΝ της ΕΛΕΠΑΠ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση: Ο αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Γεώργιος Βαρεμένος, ο πρώην υπουργός κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γεώργιος Παπαναστασίου, οι Βουλευτές: κ. Μαρία Τριανταφύλλου και κ. Δημήτριος Κωνσταντόπουλος, οι αντιπεριφερειάρχες : κ. Χριστίνα Σταρακά, κ. Ιωάννης Λύτρας και κ. Νικόλαος Υφαντής, ο Προέδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βασίλειος Φωτάκης, οι αντιδήμαρχοι: κ. Μαρία Παπαγεωργίου και κ. Κων/νος Καλαντζής, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία κ. Ιωάννης Βαρδακαστάνης, ο Δ/ντής της Αστυνομίας Ακαρνανίας ταξίαρχος κ. Δημήτριος Παπαευθυμίου, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Αιτωλ/νίας κ. Χριστόφορος Μπόκας, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της ΓΕΦΥΡΑΣ ΑΕ και Συντονιστής των Πυλώνων Αλληλεγγύης κ. Ιωάννης Φρέρης, Πολιτευτές και Υποψήφιοι, Πρόεδροι και Εκπρόσωποι Συλλόγων, Φορέων και Επιχειρήσεων.

Την εκδήλωση άνοιξε ένα από τα «Γενναία Παιδιά» της ΕΛΕΠΑΠ η Ευγενία Μπλέτσα, εκφράζοντας την αγάπη και την ευγνωμοσύνη της για την οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ και ευχόμενη θερμά «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΕΠΑΠ ΜΟΥ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!».

Η Τ.Δ.Ε. θέλοντας να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στους γιατρούς για την πολύχρονη και πολύτιμη εθελοντική τους προσφορά στην ΕΛΕΠΑΠ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.
  1. Στο Διευθυντή του Παιδοορθοπεδικού Τμήματος του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και Τέως Διευθυντή Β΄ Ορθοπεδικής Κλινικής του Γ.Ν. Παίδων «Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ» κ. Δημήτριο Πασπαράκη.
  2. Στον Επιστημονικό Συνεργάτη του ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και Τέως Διευθυντή Νευρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παίδων, «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» κ. Κωνσταντίνο Σκιαδά.
  3. Στο Διευθυντή Ορθοπεδικής Κλινικής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αγρινίου κ. Ιωάννη Αλεξόπουλο.
  4. Στο Διευθυντή του Κέντρου Ψυχικής Υγείας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αγρινίου κ. Χρήστο Σκαμνέλο.
  5. Στο Χειρουργό Οφθαλμίατρο Ιατρό Αγρινίου κ. Λάμπρο Αλεξόπουλο.
  6. Στον αείμνηστο Χρήστο Νεστορίδη, Φυσίατρο και Επιστημονικό Διευθυντή της ΕΛΕΠΑΠ ΑΘΗΝΩΝ.
  7. Στον αείμνηστο Πέτρο Πάικο, Διευθυντή Οφθαλμολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».
Επίσης απένειμε τιμητικές διακρίσεις στους γιατρούς που προσφέρουν τις ιατρικές τους υπηρεσίες στην ΕΛΕΠΑΠ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

1) στον κ. Βασίλειο Κορδόση, Διευθυντή Νευρολογικής Κλινικής, του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αγρινίου.
2) στον κ. Θεόδωρο Κανελλόπουλο, Διευθυντή Παιδιατρικής Κλινικής, του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αγρινίου.
3) στον κ. Παντελή Παπαθανάση, Χειρουργό Ωτορινολαρυγγολόγο και Πρόεδρο Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου.
4) στον κ. Χρήστο Τερνιώτη, Παιδοψυχίατρο Κέντρου Ψυχικής Υγείας Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αγρινίου.
5) στην κ. Ελένη Βαλαβάνη, Παιδίατρο Αναπτυξιολόγο, Εξωτερική Συνεργάτη Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».
6) στον κ. Παναγιώτη Πετρόπουλο, οδοντίατρο, πρώην διευθυντή του γραφείου ΙΚΑ Αγρινίου.
7) στην κ. Σταματία Μάμαλη, Παιδοοδοντίατρο Κέντρου Υγείας Θέρμου.
8) στην κ. Δέσποινα Τσαμαδού ,Χειρουργό Οφθαλμίατρο με εξειδίκευση στην Παιδο-Οφθαλμολογία, Επιμελήτρια Οφθαλμολογικής Κλινικής Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «OREBRO Σουηδίας».

Απένειμε τιμητική διάκριση στην κ. Κατερίνα Τσιαμάκη, συνταξιούχο δασκάλα, για την πολύτιμη εθελοντική εκπαιδευτική προσφορά της στην ΕΛΕΠΑΠ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Απένειμε τιμητική διάκριση στον κ. Δημοκράτη Περίδη, πρώην Δ/ντικό Στέλεχος στην ALPHA BANK και πρώην Γενικού Δ/ντή Ιδρύματος «Τάσου Παπαστράτου», για την πολύχρονη και πολύτιμη εθελοντική του προσφορά του ως Α’ Αντιπρόεδρος της Τ.Δ.Ε. ΕΛΕΠΑΠ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Αφού τονίστηκε ο σημαντικός ρόλος των μητέρων της ΕΛΕΠΑΠ η ηθοποιός κ. Κάτια Ζαρκάδα απήγγειλε με συγκινητικό τρόπο το ποίημα «Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΕΛΕΠΑΠ» του Δημητρίου Κίσσα, μέλος της Τ.Δ.Ε. της ΕΛΕΠΑΠ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Ακολούθησε η Απονομή Επαίνων στα «Γενναία μας Παιδιά» από τους θεραπευτές τους.
  1. Στη Μπλέτσα Ευγενία, απόφοιτη Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμού Περιβάλλοντος, και Νέων Τεχνολογιών Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων.
  2. Στη Νταούλη Κατερίνα, απόφοιτη τμήματος Ψυχολογίας Πάντειου Πανεπιστημίου.
  3. Στον Καρδαρά Χρήστο, φοιτητή τμήματος Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων και Δικτύων Η/Υ ΤΕΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ.
  4. Στο Βάρρα Κων/νο, φοιτητή παιδαγωγικού Τμήματος ΕΚΠΑ.
  5. Στο Βάρρα Χρήστο, φοιτητή παιδαγωγικού Τμήματος Πανεπιστημίου Πατρών.
  6. Στην Παπατζήμα Όλγα, απόφοιτη Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμού Περιβάλλοντος, και Νέων Τεχνολογιών Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων.
  7. Στη Σιάμου Μαρίνα, απόφοιτος Νομικής Σχολής Αθηνών.
  8. Στην Τσάμη Ελένη, φοιτήτρια στο τμήμα Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΑΤΕΙ Μεσολογγίου.
Ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το Ωδείο Σύγχρονης Τέχνης της κας Κατερίνας Παπαδημητρίου- Κορκοντζέλου, όπου η χορωδία και το μουσικό εργαστήρι του Ωδείου Σύγχρονης Τέχνης τραγούδησαν για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Το Παπαστράτειο Μέγαρο πλημμύρισε από τις γλυκές φωνές των παιδιών. Με χαρά, ευφροσύνη και συγκίνηση γέμισαν οι ψυχές των παρευρισκομένων. Πολλά τα ευχαριστώ και απέραντη η ευγνωμοσύνη από την οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ.

Η Τ.Δ.Ε. ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης: την Περιφέρεια Δυτικής Ελλαδας, τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Κατσιφάρα, το Δήμο Αγρινίου, το Δήμαρχο κ. Γεώργιο Παπαναστασίου, το Βοηθό Περιφερειάρχη για θέματα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Αντώνη Χαροκόπο, την αντιδήμαρχο κ. Μαρία Παπαγεωργίου, τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της Γέφυρας ΑΕ και συντονιστή των Πυλώνων Αλληλεγγύης κ. Φρέρη Ιωάννη, τα μέλη, τους συνδρομητές, τους δωρητές, τους χορηγούς, τους εθελοντές, τους εμψυχωτές, γενικά τους υποστηρικτές του έργου της ΕΛΕΠΑΠ, καθώς και όλους όσους παρευρέθηκαν στην επετειακή εκδήλωση των 20 χρόνων.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Τ.Δ.Ε. με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στα «Γενναία Παιδιά» και στους Γονείς τους υπόσχονται ότι θα συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο, πάθος, δύναμη και αγάπη για να έρθουν ακόμη καλύτερες μέρες για τα Παιδιά με αναπηρία.

Δείτε φωτο & βίντεο από την εκδήλωση











Δείτε περισσότερο φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: