Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Με το φτωχό 1 - 0 ο Παναιτωλικός νίκησε τον Απόλλωνα (φωτο & βίντεο)


Ο Παναιτωλικός φιλοξενήθηκε απόψε στην Ριζούπολη από τον ουραγό της Βαθμολογίας Απόλλωνα Σμύρνης για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Μπροστά σε λιγοστό κόσμο και με περίπου 100 οπαδούς του παρόντες ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και τελικά πέτυχε μία αγχωτική νίκη με 1 -0,που θα μπορούσε να είναι ευρύτερη ανάλογα με την απόδοσή του.

O Παναιτωλικός μπήκε από την αρχή πολύ δυνατά στο παιχνίδι,δημιούργησε κι έχασε τρεις πάρα πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ με τον Γκούγκα...

Στο 27' η πιο κραυγαλέα ευκαιρία του Γκούγκα,ο οποίος απέτυχε για τρίτη φορά να σκοράρει από πολύ κοντά, όταν μετά από λάθος του Χουάντερσον ο Ντίας πήρε τη μπάλα και του πάσαρε κι αυτός σε σχεδόν κενή εστία σούταρε ελάχιστα άουτ.

Στο 30' πέναλτι για τον Παναιτωλικό: Ο Κοντοές ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Ντουάρτε και διαιτητής έδειξε κατευθείαν την άσπρη βούλα.

Στο 31' ο Μπαΐροβιτς το εκτέλεσε και νίκησε τον Χουάντερσον από την άσπρη βούλα γράφοντας το Απόλλων - Παναιτωλικός 0-1.


Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τον Παναιτωλικό να προηγείται 0 - 1 και με τον Απόλλωνα να έχει μόνο μία φάση μπροστά στην εστία του Κυριακίδη,όταν από κόρνερ ο Βαφέας δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά.


Με μία αλλαγή ξεκίνησε το δεύτερο μέρος για τον Απόλλωνα και τον Παναιτωλικό να έχει και πάλι την υπεροχή.

Στο 47' ο Βαφέας ανέτρεψε τον Ντίας μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή Γρατσάνη να λέει συνεχίστε,το ίδιο έγινε κι ένα λεπτό αργότερα με το Ναδάλες να ρίχνει κάτω τον Ντίας και πάλι τίποτα.

Στο 58' ένα φάουλ του Παναιτωλικού από καλή θέση δεν ανησύχησε τον Χουάντερσον.

Στο 70' ο Αμαράλ παραπάτησε κι ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι του με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Μάρκος Πάουλο...

Προς το τέλος ο Παναιτωλικός υποχώρησε κι ο Απόλλωνας ανέβηκε ψάχνοντας το γκολ της ισοπαλίας,που δεν ήρθε ποτέ.

Απόλλων Σμύρνης(Λ. Βελέντζας): Χουάντερσον, Βαφέας, Κοντοές, Ναδάλες, Ρώσση(73' Βάρκας), Στάθης(84' Οικονομόπουλος), Αγρόδημος, Μπεντινέλι, Ντούρσο, Ελ Χέλβε(46' Φριντερίκε), Ναζλίδης.

Παναιτωλικός(Τρ. Δέλλας) Κυριακίδης, Τσιγγάρας, Λιάβας, Μαλής, Αμαράλ(λ.τ. 72' Μάρκος Πάουλο), Λουσέρο, Ντίας, Γκούγκα(90' Μπελεβώνης), Μπαϊροβιτς(81' Παρράς), Ντουάρτε, Μιχάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: