Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Η K15 του Παναιτωλικού νικήτρια στο τουρνουά Πύλου (φωτο)


Ο Παναιτωλικός συμμετείχε με την ομάδα Κ15 και φέτος στο 4ο Πασχαλινό Διεθνές Τουρνουά Πύλου Νέστορος, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Δήμο Πύλου Νέστορος και του υπεύθυνου διοργάνωσης Νίκου Κακαλέρτη, κατακτώντας μάλιστα την πρώτη θέση. Κέρδισε 2-1 στον τελικό την ομάδα του Αίαντα Καλαμάτας με σκόρερ τους Κόκα και Μπαρλαγιάννη.

Από τη Μ. Δευτέρα το πρωί έως και τη Μ. Τρίτη το πρωί έγιναν οι αγώνες του ομίλου στους οποίους η ομάδα μας αντιμετώπισε και κέρδισε την τον ΑΙΑΝΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (2) με σκορ 6-0, την ομάδα Αθλητική Ακαδημία ΧΩΡΑΣ με σκορ 1-0 και τον ΑΟΠΚ ΠΑΤΙΣΤΑ με σκορ 1-0.

Το απόγευμα της Μ. Τρίτης έγινε η παρουσίαση και η παρέλαση των ομάδων με διάφορα event’s στο κέντρο της Πύλου, ενώ τη Μ. Τετάρτη το απόγευμα έγιναν οι τελικοί από κάθε ηλικιακή κατηγορία, καθώς και ο νικηφόρος τελικός της ομάδας μας με αντίπαλο τον ΑΙΑΝΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (1) .

Οι ποδοσφαιριστές που πήραν μέρος στη διοργάνωση ήταν οι εξής: Πουλιάνας Δημήτριος, Παναγιωτόπουλος Γεώργιος, Γκρέστας Σωκράτης, Κουνάβας Γεώργιος, Τσαμπάς Κωνσταντίνος, Καλογερόπουλος Χρήστος, Αϋφαντόπουλος Ιωάννης, Μπαγιάτης Παναγιώτης, Ρουπάκης Χρήστος, Κοντούρης Σωτήριος, Πάτρας Αθανάσιος, Παπαδόπουλος Χρήστος, Μπαρμπαγιάννης Παναγιώτης, Αυγέρης Βασίλειος, Κόκα Χρήστος, Ζέκα Αλέξανδρος, Μπαρλαγιάννης Ευάγγελος και Κοκόσης Ιωάννης.

Την αποστολή συνόδευαν ο υπεύθυνος υποδομών Νταλακούρας Ιωάννης, ο προπονητής του τμήματος Ζαπάντης Χρήστος και ο φροντιστής Παππάς Χρήστος.

Δείτε φωτο





Δεν υπάρχουν σχόλια: