Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

ΑΡΤΑ: Αναβάθμισαν τραπεζοκόμο σε… Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, αλλά με μισθό …572 ευρώ!


Δεν πίστευε στα μάτια της η τραπεζοκόμος από το Γενικό Νοσοκομείο 'Αρτας, όταν τύπωσε το αποδεικτικό μισθοδοσίας της από την ηλεκτρονική πλατφόρμα της Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων TAXIS.

Σοκ έπαθε μια τραπεζοκόμος από το Γενικό Νοσοκομείο 'Αρτας όταν πήρε στα χέρια της το αποδεικτικό της μισθοδοσίας της. Είδε να αναγράφεται, ότι η ειδικότητα της δεν είναι τραπεζοκόμος, αλλά ... Αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Ασυναίσθητα γύρισε το βλέμμα στο μισθό της, με την ελπίδα ότι θα είναι κι αυτός ανάλογου ύψους.Ομως, προς μεγάλη της απογοήτευση, αυτός παρέμεινε ίδιος... μόλις 572,62 ευρώ!

Δείτε το έγγραφο της μισθοδοσίας της τραπεζοκόμου:


Προφανώς πρόκειται για λάθος της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών. Παρά το αστείο του θέματος, όμως, προκαλεί προβληματισμό το γεγονός ότι μπορεί στα πληροφοριακά συστήματα του Υπουργείου Οικονομικών να γίνονται τόσο σοβαρά λάθη.

"Αυτό δείχνει ότι οι άνθρωποι έχουν χάσει την μπάλα", σχολιάζει ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Εργαζομένων Μιχάλης Γιαννάκος, του οποίου ζητήσαμε την άποψη: "Δεν μπορούν να πληρώνουν τραπεζοκόμο και από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών να την δείχνουν...Αρχηγό ΓΕΕΘΑ. Πέρα από το αστείο του θέματος, αυτό που μας προβληματίζει είναι το εάν τελικά γίνονται λάθη και σε πολύ πιο σοβαρά ζητήματα", λέει ο κ. Γιαννάκος.

Η τραπεζοκόμος, πάντως, ζήτησε να διορθωθεί το ...λάθος και να επιστρέψει στη επαγγελματική της κανονικότητα!

https://www.iatropedia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: