Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό 70χρονου στο Ριγάνι Ναυπακτίας (φωτο)


Ολοκληρώθηκαν για σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 70χρονου Γιώργου Κρεμμύδα στην περιοχή Κρανοβρυση 4 χιλιόμετρα ανατολικά του Ριγανίου από την πυροσβεστική υπηρεσία την 6η ΕΜΑΚ και την αστυνομία. 


Νωρίτερα το μεσημέρι βρέθηκε το αυτοκίνητο του 70χρονου όχι όμως και ο ίδιος. Η αγωνία συνεχίζεται καθώς έχουν γίνει έρευνες σε κεντρικούς δρόμους και γενικότερα η περιοχή έχει ελεγχθεί σε μεγάλο μέρος χωρίς ωστόσο έχει να βρεθεί ίχνος του 70χρονου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το κινητό του έχει δείξει στίγμα και αύριο με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες θα συνεχιστούν ακόμη και σε σημεία που υπάρχει βλάστηση.

Στις έρευνες που ξεκίνησαν με το πρώτο φως της ημέρες συμμετείχαν 7 άνδρες της Π.Υ. καθώς και δυο άτομα της 6ης ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, να επισημάνουμε ότι οι έρευνες είχαν ξεκινήσει χθες με την συνδρομή της αστυνομίας η οποία συνέχισε και σήμερα τις έρευνες.

Ο 70χρονος άνδρας αγνοείται από την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 και οι οικείοι του απευθύνθηκαν στην Αστυνομία, την Πυροσβεστική και την ΕΜΑΚ Ναυπάκτου.

Το thebest.gr επικοινώνησε με την αδελφή του άνδρα που αγνοείται και μας είπε πως ο 70χρονος που το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα κατάθλιψης, είχε μεταβεί για να «μπολιάσει» κάποια δέντρα, αλλά ενώ το αυτοκίνητο του βρέθηκε στην περιοχή Ριγάνι περίπου 20 χιλιόμετρα από τη Ναύπακτο στην ορεινή Ναυπακτία όπου και κατοικεί, ο ίδιος αγνοείται εδώ και περίπου 2 εικοσιτετράωρα.

Πρόκειται για τον 70χρονο Γεώργιο Κρεμμύδα που έχει εργαστεί ως ηλεκτρολόγος και τώρα είναι συνταξιούχος και όπως μας είπε η αδελφή του, παρά τα κάποια προβλήματα του, και τις βόλτες του πήγαινε και ήταν κοινωνικός και οδηγούσε.

Η οικογένεια του δημοσιοποίησε τη φωτογραφία του κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας ώστε αν κάποιος τον έχει δει ή ξέρει κάτι να βοηθήσει. Το τηλ. είναι το 6977 441055.

http://www.thebest.gr/ & http://www.nafpaktianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: