Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

«Μεσολόγγι 2008»: Νίκη και Ανοδος στη Α’ Εθνική!


Στο κρισιμότερο τεστ της χρονιάς η ομάδα του «Μεσολόγγι 2008»,στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β Εθνικής Γυναικών, πήρε άριστα και κατέκτησε την νίκη απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο
τις Καρυάτιδες Σπάρτης, η οποία του εξασφάλισε την άνοδο στη Α' Εθνική κατηγορία!

Η εξέλιξη του παιχνιδιού δεν προσφερόταν για...καρδιακούς καθώς οι παίκτριες και των δύο ομάδων φρόντισαν να κρατήσουν την αγωνία και την ένταση σε υψηλά επίπεδα καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Η ομάδα της Σπάρτης διατηρούσε για 54' λεπτά την πρωτοπορία στο σκορ αλλά το β ημίχρονο ανήκει ολοκληρωτικά στην νεανική ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας. Οι νεαρές παίκτριες έδειξαν για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι ότι διαθέτουν ψυχή και σθένος και κέρδισαν με ανατροπή σκορ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με το Μεσολόγγι 2008 στο 15' να χάνει μοναδική ευκαιρία όταν η Μαρκουτσα από κοντά σουτάρει και η Καββουρη να αποκρούει σε κόρνερ.Στο 20 ' εντυπωσιακή απόκρουση της Παναγιωτοπουλου σε σουτ της Durkovic σε κόρνερ.

Η ομάδα της Σπάρτης θα βρεθεί μπροστά στο σκορ όταν σε σουτ της Λαμπράκη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή της μπάλας η Γοματου από κοντά κάνει το 0-1 στο 29' . Στο 35' σουτ της Λαμπράκη στο κάθετο δοκάρι. Στο 39' σε πεντακάθαρη ανατροπή της Βατσικα από την τερματοφύλακα Καββουρη ο διαιτητής Χουλιαρας δείχνει"παίζετε" .Στο 41' ατομική ενέργεια και τρομερό σουτ της Βατσικα στο κάθετο δοκάρι.

Στο 2ο ημίχρονο οι νεαρές ποδοσφαιρίστριες του Μεσολόγγι 2008 ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και με τις εσωτερικές αλλαγές που έγιναν στην ομάδα ,και έκαναν τη διαφορά. 

Έκλεισαν όλους τους διαδρόμους προς την εστία τους με αποτέλεσμα οι Καρυάτιδες Σπάρτης να επιχειρούν άστοχα μακρινά σουτ ή βεβιασμένες και υπό πίεση μακρινές μπαλιές.

Στο 48 ' δεύτερο δοκάρι για το Μεσολόγγι 2008 σε καλοκτυπημένο κόρνερ της Μαρκουτσά στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 54' έξοχη ατομική ενέργεια και πλασέ της Γιαννακά στην απέναντι γωνία και 1-1.

Στο 57' η Βάτσικα ελίχθηκε στην αντίπαλη περιοχή και ανατρέπεται από την Νικολακάκου και ο διαιτητής Χουλιάρας δείχνει το σημείο του πέναλτι και η Γρομητσάρη ευστοχεί και δίνει το προβάδισμα στο σκορ στο Μεσολόγγι 2008 με 2-1.

Η Βάτσικα στο 65' αστοχεί από κοντά. Στο 67' σε φάση διαρκείας και γύρισμα της Γρομητσάρη η Ευθυμίου από κοντά αστοχεί με κεφαλιά. Στο 69' η Μαρκουτσά με διαγώνιο σουτ κάνει μέσα σέ έξαλλους πανηγυρισμούς το τελικό 3-1, που δεν άλλαξε παρά τις προσπάθειες των παικτριών και των δύο ομάδων.

Διαιτητής του αγώνα ο Χουλιάρας με βοηθούς τους Κέφη και Γκαρτζονίκα ( ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας)

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008: (Γιάννης Γουλής) Παναγιωτοπούλου, Γρομητσάρη, Παπαδημητρίου Κ.(88' Παπαδογεώργου), Τζουμερκιώτη, Γεωργαρά, Ευθυμίου, Αυγέρη, Γιαννακά, Βάτσικα (86' Φουντούλη), Μαρκουτσά, Γατσούλια (89' Τσώλου).

ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΣΠΑΡΤΗΣ: Καββούρη,Πετρούλια,Αντωνια, Μποραπουδάκη, Νικολακάκου, Παπαγιάννη, Γόματου, Κοντογόνη, Λαμπράκη, Durkovic, Κουτσοβασίλη (86' Λιναρδάκη).

http://aitosports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: