Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Στείλτε στο διάολο τους Γερμανούς και τα εδώ τσιράκια τους - Ολόκληρη η θρασύτατη επιστολή της Bild


Μάθανε πως π....... πλακώσανε κι οι γύφτοι!
Ξαφνικά σήμερα το μεσημέρι ανησύχησε για την Ευρώπη η Γερμανική εφημερίδα Bild κι αποφάσισε να μπει προκλητικά και με θράσος στο προεκλογικό παιχνίδι κατατρομοκράτησης των Ελλήνων ψηφοφόρων!Διαβάστε παρακάτω την απαράδεκτη από κάθε άποψη επιστολή τους,γραμμένη στα Ελληνικά μάλιστα, προς τους "αγαπητούς Ελληνες",σκεφθείτε να μας μισούσαν κιόλας τι θα έγραφαν.
Ας τους στείλουμε αύριο όλους στο διάολο μπας και καταλάβουν τι εστί βερύκοκο!

Μια πρώτη απάντηση πριν την ηχηρότατη που θα εισπράξουν αύριο το βράδυ.
Θρασύτατοι Γερμανοί,
Καραγκιόζηδες είσαστε και φαίνεστε,χωρίς να μας φταίει σε κάτι ο συμπαθής ήρωας του θεάτρου σκιών!Πλην όμως είσαστε και βαθιά νυχτωμένοι.
Πρώτον: Δεν έχετε ακουστά φαίνεται πως του Ελληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει,δικαιολογημένα αφού πέρασαν αρκετά χρόνια από το Β' παγκόσμιο πόλεμο και τα στραπάτσα που πάθατε από την Ελλαδίτσα μας.
Δεύτερον: Ποια δισεκατομμύρια βρε αχαϊρευτοι;Αυτά που από τις τσέπες του Ελληνικού λαού δίνατε ως μίζες σε εξωνημένους πολιτικούς μας;Εμείς άσχετοι κι αδιάβαστοι τρέφουμε τόσα χρόνια τις βιομηχανίες σας αφού,κακώς βέβαια,πάνω από το 10% των συνολικών εισαγωγών μας προέρχεται από τη χώρα σας.Βάλτε και τα εδώ μαγαζιά σας και κάντε τη σούμα να δείτε με πόσα δισεκατομμύρια σας ταϊζουμε ετησίως.
Κι όσο για τα ΑΤΜ τα γεμίζαμε με τον ιδρώτα μας πριν τα εδώ τσιράκια σας μας βγάλουν στην ανεργία και μας εξαθλιώσουν τους μισθούς μας και τις συντάξεις μας προσκυνώντας τις βουλές των αφεντικών σας/τους!

Διαβάστε ολόκληρη τη θρασύτατη επιστολή της Bild
Αγαπητοί Έλληνες,
είστε περήφανος λαός, περήφανη χώρα. Αύριο έχετε για πολλοστή φορά εκλογές.

Εσείς λέτε: Είμαστε ελεύθεροι. 
H Bild λέει: Είναι στο χέρι σας. 

Έχει διαφορά.
Αν δεν θέλατε τα δισεκατομμύρια τα δικά μας, από μας είχατε το ελεύθερο να εκλέγετε τον κάθε αριστερό ή δεξιό καραγκιόζη που θέλετε.

Αλλά εδώ και πάνω από δύο χρόνια η κατάσταση έχει ως εξής: Τα ΑΤΜ σας εξακολουθούν να βγάζουν ευρώ μόνο γιατί τα βάλαμε εμείς, οι Γερμανοί και τα υπόλοιπα κράτη που έχουν το ευρώ.

Οτι παρόλα αυτά, στην Ελλάδα μας βρίζουν Ναζί,δεν το βρίσκουμε αστείο.Τέλος πάντων.

Για να καταλαβαινόμαστε όμως: Εάν κερδίσουν τις εκλογές τα κόμματα που θέλουν να τελειώσουν με τη λιτότητα και με τις μεταρρυθμίσεις, παραβιάζοντας κάθε συμφωνία- θα σταματήσουμε να πληρώνουμε. Η συμφωνία ήταν: Εσείς φτιάξτε τη χώρα σας και εμείς στο μεταξύ θα σας βοηθήσουμε. Εάν ΕΣΕΙΣ αυτό δεν το θέλετε πια, ούτε ΕΜΕΙΣ δεντο θέλουμε.

Είναι στο χέρι σας.

Αύριο έχετε εκλογές. Επιλογές όμως δεν έχετε. Θα επιλέξετε μεταξύ επίπονης σύνεσης και ολοκληρωτικής καταστροφής.

Και πολύ φοβόμαστε: δεν το ΄χετε καταλάβει ακόμα.

Φιλικά,
η BILD σας
Δείτε τη σελίδα της Bild,όπου δημοσιεύεται η προκλητική επιστολή
από ΖΕΙΔΩΡΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: