Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

Η Ελλάδα πια έχει μόνο:ανεργία,φτώχεια, γιοκ   περίθαλψη,
ληστείες,δολοφονίες,αυτοκτονίες,λαθρομετανάστες και πλούσιους πολιτικούς!!!

Ελληνα πολίτη,Ελληνα ψηφοφόρε,
η Κυριακή 17 Ιουνίου έφτασε!
Καλώς ή κακώς οι επαγγελματίες πολιτικοί μας οδήγησαν ξανά στις κάλπες πιστεύοντας ότι με την τρομοκρατία που θα ασκούσαν (οι ίδιοι,τα τσιράκια τους και οι ξένοι φίλοι τους) στο μεσοδιάστημα από τις 6 Μαϊου μέχρι και την Παρασκευή το βράδυ θα κατάφερναν να σε τρομάξουν και να σε εγκλωβίσουν στο μαντρί του δικομματισμού.
(Παρένθεση:Είναι απορίας άξιον πως μια χρεοκοπημένη στην ουσία χώρα αντέχει τρεις μήνες προεκλογική περίοδο κι έχει και χρήματα για δύο εκλογικές αναμετρήσεις αλλά δεν έχει πχ για φάρμακα!!!!)

Εχουν ακόμα ανοικτούς λογαριασμούς με τα ξένα αφεντικά τους!

Δεν πρόκαναν να υλοποιήσουν το πλήρες ξεπούλημα της χώρας,υπάρχουν γραμμάτια που λήγουν σύντομα,για τα οποία έχουν δεσμευτεί και πρέπει να τα ξοφλήσουν,διαφορετικά θα έχουν την τύχη του Ακη.
Καμία στημένη λεμονόκουπα δεν χρησίμευσε ποτέ σε κανέναν,πολλές μαζί όμως κάνουν πλούσιο λίπασμα κι αυτό το ξέρουν πολύ καλά αυτοί που μας έφεραν στο σημερινό χάλι.
Είναι τόσο ξεδιάντροποι που υπόσχονται να "επαναδιαπραγματευτούν" ό,τι δεν συζήτησαν καν το Φλεβάρη που είχαν τη δύναμη των 258 βουλευτών,τότε που διέγραψαν εν μια νυκτί όσους τόλμησαν να μην ψηφίσουν το μνημόνιο 2,ασχέτως βέβαια αν πολλοί απ' αυτούς ξαναγύρισαν στο μαντρί.

Εμείς δεν έχουμε την πρόθεση να υποδείξουμε σε κανέναν τι να ψηφίσει,όμως ζούμε σ' αυτή τη χώρα και υποφέρουμε στο πετσί μας όσα και η πλειοψηφία των Ελλήνων.Δεν έχουμε συνεπώς τίποτα να φοβηθούμε και τίποτα να χάσουμε πια μετά τη δίχρονη επέλαση των βαρβάρων.

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ
Σ' αυτούς που κατάφεραν,με τις φιλότιμες προσπάθειές τους, η Ελλάδα 
τώρα πια να έχει μόνο:ανεργία,φτώχεια,γιοκ περίθαλψη,
ληστείες,δολοφονίες,αυτοκτονίες,λαθρομετανάστες και πλούσιους πολιτικούς!!!

Δυστυχώς για αυτούς τα επίσημα στατιστικά στοιχεία λένε:
Ανεργοι:1.100.000 (χωρίς να υπολογίζονται όσοι έκλεισαν τα μαγαζιά τους),στοιχεία EΛΣΤΑΤ
Φτώχεια:εκτός μισθών  και συντάξεων δείτε και τα στοιχεία της Unicef
Υγεία:μόνο η τελευταία περίπτωση με τα φάρμακα των καρκινοπαθών αρκεί.
Ληστείες:18 τουλάχιστον ημερησίως, στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ.
Δολοφονίες: 1 κάθε δύο μέρες,στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ.
Αυτοκτονίες: 3 κάθε δύο μέρες!
Λαθρομετανάστες:κανένας δεν ξέρει τον ακριβή αριθμό τους,παροιμιώδης η φράση της αρμόδιας υπουργού κυρίας Νταλάρα:"...τι με ρωτάτε δεν ξέρω"!!!!Το ΕΛΙΑΜΕΠ τους υπολογίζει σε 470.000,όμως στην πραγματικότητα πρέπει να είναι πάνω από 1.500.000!Σίγουρα περισσότεροι από τους άνεργους!
Πολιτικοί:στην πλειοψηφία τους πάμπλουτοι και χωρίς ένσημα,βάσει του "πόθεν έσχες" (γιατί εξαφάνισαν τη σελίδα από το site της Βουλής;).

Ελληνα πολίτη,Ελληνα ψηφοφόρε,θυμήσου μεθαύριο στις 17 πως όλα αυτά είναι ένα μέρος από τα επιτεύγματα του δικομματισμού.Φτάνει,δεν θέλουμε άλλα!
ΖΕΙΔΩΡΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: