Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Πάτρα: Κινηματογραφική καταδίωξη κλεφτών με αυτοκίνητο σε Ψαροφάι - Κουκούλι


Σκηνές αστυνομικής ταινίας του Χόλυγουντ, εκτυλίχθηκαν αργά το απόγευμα στο Ψαροφάι της Πάτρας.Νεαρό άτομο που φέρεται να έκλεψε κινητό τηλέφωνο από κατάστημα της περιοχής, επιβιβάστηκε σε ΙΧ αυτοκίνητο μαζί με άλλα τρία άτομα και προσπάθησαν να διαφύγουν.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία άρχισε να αναζητά το όχημα. Στο μεταξύ ο οδηγός του οχήματος, στην προσπάθειά του να ξεφύγει, τράκαρε με διερχόμενο όχημα στη οδό Γεωργίου Παπανδρέου, που οδηγούσε γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τέσσερις άνδρες προσπάθησαν να κλέψουν την νεαρή οδηγό με την οποία συγκρούστηκαν. Η γυναίκα ωστόσο έβαλε τις φωνές και οι δράστες μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και έφυγαν με μεγάλη ταχύτητα, αλλά δεν πήγαν πολύ μακριά.

Η καταδίωξή τους είχε επεισοδιακό τέλος, αφού το όχημα λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος και των επικίνδυνων ελιγμών που έκαναν, προσέκρουσε σε κολώνα έξω από το Παμπελλοπονησιακό Στάδιο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του ΙΧ συνελήφθη από την Αστυνομία, όμως τα τρία άτομα που επέβαιναν στο όχημα, αμέσως μετά το ατύχημα τράπηκαν σε φυγή.
http://www.pelop.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: