Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Φωτιά σε ξενοδοχείο στο κέντρο του Αγρινίου! (φωτο & βίντεο)


Στις 11 το πρωί, το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου, δέχθηκε τηλεφώνημα για φωτιά στο ξενοδοχείο Marpessa στο κέντρο του Αγρινίου, στην οδό Παπαστράτου.

Στο υπόγειο πάρκινγκ του ξενοδοχείου εκδηλώθηκε φωτιά και υπήρχε κίνδυνος επέκτασής της στους ορόφους του ξενοδοχείου. Λόγω των πυκνών καπνών που είχαν κατακλύσει το κλιμακοστάσιο και επεκτάθηκαν στους διαδρόμους του ξενοδοχείου, στον τρίτο όροφο, είχε εγκλωβιστεί άτομο.

Παράλληλα χρειάστηκε η διάσωση ενός ακόμη ατόμου που είχε εγκλωβιστεί στον υπόγειο χώρο στάθμευσης. Από την αρχή του συμβάντος οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανέλαβαν την ασφαλή απομάκρυνση των πελατών του ξενοδοχείου.

Τα παραπάνω αφορούσαν το σενάριο της άσκησης με την κωδική ονομασία «ΞΕΝΙΟΣ ΔΙΑΣ ΙΙ» που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου σκοπός της οποίας ήταν η εκπαίδευση του προσωπικού της Π.Υ. Αγρινίου και του προσωπικού του ξενοδοχείου, η διαπίστωση της καλής λειτουργίας και των δυνατοτήτων του εξοπλισμού της Π.Υ. και του ξενοδοχείου, η αποτελεσματική συνεργασία της Π.Υ. Αγρινίου με την Τροχαία, το Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου, το ΕΚΑΒ, τον ΔΕΔΔΗΕ και του Ανεξάρτητου Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών και κυρίως την εξακρίβωση των πιθανών ελλείψεων αδυναμιών, δυσκολιών δυσλειτουργιών.




pirosvestiki-askisi (9)
pirosvestiki-askisi (8)
pirosvestiki-askisi (1)
pirosvestiki-askisi (2)
pirosvestiki-askisi (3)
pirosvestiki-askisi (4)
pirosvestiki-askisi (5)
pirosvestiki-askisi (6)
pirosvestiki-askisi (7)
pirosvestiki-askisi (10)

http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: