Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Αγρίνιο: Λύνεται το μυστήριο για τον τραυματισμό της 19χρονης Μαρίας - Το οργισμένο ξέσπασμα του αδερφού της (φωτο & βίντεο)


Η 19χρονη Μαρία τραυματίστηκε στο Αγρίνιο, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην πορεία για τον Παύλο Φύσσα. Οι έρευνες της αστυνομίας ρίχνουν φως στο αιματηρό χτύπημα.

Η 19χρονη Μαρία τραυματίστηκε στο Αγρίνιο, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην πορεία για τον Παύλο Φύσσα και παραμένει στο νοσοκομείο Χατζηκώστα των Ιωαννίνων.

Η άτυχη κοπέλα χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα σε ευθεία βολή, την ώρα που καθόταν σε παγκάκι στην πλατεία Δημοκρατίας. Έχασε τις αισθήσεις της και διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο της πόλης και από εκεί στα Γιάννενα όπου νοσηλεύεται. Την ερχόμενη Δευτέρα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ευτυχώς η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο.
Στο σημείο της επίθεσης οι αστυνομικοί βρήκαν μια χρησιμοποιημένη ναυτική φωτοβολίδα που εικάζουν πως είναι αυτή που χτύπησε την 19χρονη. Όπως φαίνεται ο άγνωστος για την ώρα δράστης σημάδευε τους αστυνομικούς και πέτυχε την άτυχη Μαρία. Την οργή του για τα όσα έγιναν εξέφρασε ο αδελφός της. Μέσω ανάρτησής του στο facebook, ο νεαρός εκφράζει την αγανάκτησή του υπογραμμίζοντας πως η αδελφή του βρέθηκε στο λάθος σημείο, την λάθος στιγμή με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Οργή για τον τραυματισμό της 19χρονης


«Φασισμός, αναρχοάπλυτα που αγοράζετε τα τσιγαριλίκια και τις φωτοβολίδες με τα λεφτά του μπαμπά, είναι να τρώει φωτοβολίδα στο κεφάλι η ίδια μου η αδελφή, επειδή έτυχε να βρίσκεται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Σε αυτή την κοινωνία ζούμε», έγραψε ο αδελφός της 19χρονης.

Αγρίνιο: Εικόνες από το σημείο του τραυματισμού

 
Νωρίτερα, η πλατεία στο σταθμό του τρένου μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, με πέτρες και μολότοφ από τη μία και χρήση δακρυγόνων και βομβίδες κρότου λάμψης από την άλλη.

Ο γιατρός για την κατάσταση της 19χρονης

Όπως θα ακούσετε να λέει στο newsIT.gr ο Αστέριος Πετρίκης, γναθοπροσθετικός χειρουργός στο νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων που νοσηλεύεται η 19χρονη, η κατάστασή της είναι σταθερή, δεν παρουσιάζει εσωτερική αιμορραγία ενώ τα κατάγματα που έχει στο κρανίο της θα αντιμετωπιστούν χειρουργικά τη Δευτέρα.
Το κορίτσι έχει τις αισθήσεις του και σύμφωνα με τον γιατρό, μιλάει και στο τηλέφωνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: