Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Πρώτη νίκη ο Παναιτωλικός, 2 - 1 τον ΟΦΗ


Ο Παναιτωλικός έπαιξε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στο Αγρίνιο (μπροστά σε λίγο κόσμο και πάλι),όπου υποδέχτηκε απόψε τον ΟΦΗ,ο οποίος αγωνίστηκε ξανά εκτός έδρας.

Και οι δύο έψαχναν την πρώτη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα,καλύτερος ο Παναιτωλικός νίκησε δύσκολα με δύο γκολ του Μοράρ,αφού στο τέλος απειλήθηκε σοβαρά από τον ΟΦΗ.

Στην αρχή του αγώνα και οι δύο ομάδες ήταν χαλαρές,στη συνέχεια ο ΟΦΗ ανέβασε στροφές,αλλά γρήγορα ο Παναιτωλικός πήρε τα ηνία κι έδειξε πως δεν είναι διατεθιμένος να χάσει πάλι βαθμούς στην έδρα του.

Στο 24' ήρθε το γκολ για τον Παναιτωλικό: Υπέροχη κάθετη του Μαρινάκη στον Μοράρ, ο οποίος πλάσαρε στη δεξιά γωνία του Στρέζου και 1-0!

Στο 38' ο Βουό βρέθηκε απέναντι από τον Κυριακίδη, τον απέφυγε και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ο διαιτητής Γρατσάνης του έδειξε κίτρινη για θέατρο.Στο σημείο αυτό ο Νίκος Παπαδόπουλος αποβλήθηκε από τον πάγκο του ΟΦΗ για διαμαρτυρία στον Γρατσάνη,προφανώς για τη φάση που ο Βουό ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή από τον Κυριακίδη.

Λήξη ημιχρόνου με τον Παναιτωλικό να προηγείται 1-0 και τους παίκτες του ΟΦΗ να φορτώνονται κίτρινες κάρτες.

Χωρίς αλλαγές μπήκαν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο μέρος,με τον Παναιτωλικό να παίζει πιο επιθετικά με στόχο ένα δεύτερο γκολ,ενώ οι παίκτες του ΟΦΗ δεν είχαν τη ζωντάνια του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 47' μία μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό: Ο Τσοκάνης έκανε ένα διαγώνιο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Στρέζου!

Στο 58' δεύτερο γκολ για τον Παναιτωλικό: Ο Έρικσον εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Στρέζος απέκρουσε, αλλά ο Μοράρ που καραδοκούσε πήρε το ριμπάουντ και πλάσαρε γράφοντας το 2-0!

Μετά το δεύτερο γκολ ο Παναιτωλικός οπισθοχώρησε χωρίς λόγο και ο ΟΦΗ με την είσοδο του Ντίνα ανέβασε απόδοση,πίεσε αρκετά τον Κυριακίδη και δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ,όμως ο έμπειρος γκολκήπερ ήταν πολύ θετικός στις επεμβάσεις του.

Στο 62' μία ευκαιρία για τον ΟΦΗ: Ο Μεγιάδο επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κυριακίδη!

Στο 77' νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ: Ο Ποτουρίδης έκανε το σουτ, ο Κυριακίδης απέκρουσε, η μπάλα στρώθηκε στον Ντίνα, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ!

Στο 87' ακόμα μία ευκαιρία για τον ΟΦΗ: Ο Αραβίδης έπιασε μία εξαιρετική κεφαλιά, αλλά ο Κυριακίδης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Και στο 88' ήρθε το γκολ για τον ΟΦΗ: Ο Ντίνας έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Έρικσον στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη για το 2-1!

Εστω και με τα χίλια ζόρια ήρθε η πρώτη νίκη για τον Παναιτωλικό,η οποία θα μπορούσε να είναι πιο εύκολη αν δεν οπισθοχωρούσε....

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μιχάι, Μαρινάκης, Άργκους, Τσοκάνης, Έρικσον, Γουίλιαν(66' Λιάβας), Μανά(81' Ρότσα) Μάσουρεκ(87' Χαντάκιας), Ντίας, Μοράρ.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος(29' λ.τ. Παπαστεριανός), Παπάζογλου, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Κυριακίδης, Μεγιάδο, Νέιρα, Κουτσιανικούλης(75' Αραβίδης), Πλατέλλας(61' Ντίνας), Βουό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: