Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Θάνατος Ειρήνης Λαγούδη: 4 φορές έχει κληθεί για κατάθεση ο σύντροφός της σε διάστημα 2 μηνών (βίντεο)

Ο εισαγγελέας δεν κλείνει την μυστηριώδη υπόθεση

Ούτε μια ούτε δυο αλλά τέσσερις φορές έχει κληθεί από τον εισαγγελέα Αγρινίου για κατάθεση ο φερόμενος ως σύντροφος της Ειρήνης Λαγούδη μέσα σε διάστημα λιγότερο των 60 ημερών, όσο δηλαδή έχει και τη δικογραφία ο δικαστικός λειτουργός στα χέρια του.

Υπάρχουν κενά στην υπόθεση του θανάτου της άτυχης γυναίκας και ο συγκεκριμένος άντρας φέρεται να είναι και ο τελευταίος άνθρωπος που τη συνάντησε. Είναι και ο άνθρωπος που δέχτηκε τα απειλητικά μηνύματα της 44χρονης λίγο πριν πεθάνει.

Το ερώτημα είναι γιατί καλείται τόσες πολλές φορές για κατάθεση δεδομένου ότι έχει δώσει άλλες τρεις καταθέσεις στην αστυνομία Σύνολο δηλαδή, επτά.

Ο εισαγγελέας δεν κλείνει την υπόθεση γιατί πρώτον περιμένει τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια της αστυνομίας και δεύτερον έχει ζητήσει ο ίδιος να γίνουν κάποιες επιπλέον έρευνες και να διευκρινιστούν σκοτεινά σημεία της υπόθεσης.

Το μυστήριο παραμένει για τον αν τελικά η Ειρήνη Λαγούδη δολοφονήθηκε στις 6 Ιανουαρίου στην παραλία της Μυρτιάς και από ποιους;

Σε επικοινωνία που είχαμε με την οικογένεια της άτυχης μητέρας μας είπαν ότι έχουν υπομονή και περιμένουν να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Δεν υπάρχουν σχόλια: