Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Τραγικό φινάλε: Στον 41χρονο από το Δοκίμι ανήκει η σορός που βρέθηκε σε αύλακα στον Μαύρικα (φωτο)


Η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Η σορός βρέθηκε σε απόσταση 5,5 χιλιομέτρων από το σημείο που εντοπίστηκαν τα ρούχα στη διώρυγα κοντά στο Δοκίμι. 
5

Τραγικό φινάλε στις έρευνες για τον εντοπισμό του 41χρονου αγνοούμενου στο Αγρίνιο. Ταυτοποιήθηκε πως σε αυτόν ανήκει η σορός που εντοπίστηκε το πρωί σήμερα σε αρδευτικό αύλακα.

Δυστυχώς οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Είναι νεκρός ο άνδρας του οποίου δηλώθηκε η εξαφάνιση χθες το πρωί και τα ρούχα του βρέθηκαν στην άκρη του αύλακα σε μικρή απόσταση από το Δοκίμι.

Η σορός του βρέθηκε, τυχαία από διερχόμενο πολίτη, στις 7.15 σήμερα το πρωί σε αρδευτικό αύλακα στην περιοχή Μαύρικας Αγρινίου, σε απόσταση 5,5 χιλιομέτρων από το σημείο που εντοπίστηκαν χθες το πρωί τα ρούχα του.

Οι οικείοι του βρέθηκαν στη θλιβερή θέση να αναγνωρίσουν τη σορού ώστε να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του άτυχου άνδρα.

Θυμίζουμε πως από χθες το πρωί ήταν σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό του 41χρονου αγνοούμενου τα ρούχα το οποίου βρέθηκαν στην άκρη της Διώρυγας σε μικρή απόσταση από το Δοκίμι.

Οι έρευνες χθες διεξήχθησαν κατά τη διάρκεια της ημέρας από την Πυροσβεστική Αγρινίου και την 6η ΕΜΑΚ μέσα και γύρω από τον αύλακα, σε μήκος τεσσάρων χιλιομέτρων, αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα. Σήμερα το πρωί επρόκειτο να διερευνηθεί άλλο τμήμα της διώρυγας εκεί μάλιστα που τελικώς εντοπίστηκε η σορός, σε παρακλάδι της διώρυγας Δ7.

Για τα αίτια του θανάτου παραγγέλθηκε και νεκροψία-νεκροτομή ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται. Έχει πάντως αποκλεισθεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Η κηδεία του 41χρονου θα γίνει αύριο , Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018, στον ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου (κοιμητήριο) στο Αγρίνιο στις 13.00.
Φωτό από το σημείο που εντοπίστηκε η σορός:
212132astynomia
https://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: