Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Άγρια δολοφονία Πακιστανού στην Άρτα: Τον έσφαξαν ενώ κοιμόταν και του έκοψαν τα... αυτιά!


Πρωτοφανές έγκλημα στον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας με θύμα έναν 32χρονο Πακιστανό – Οι αρχές προσπαθούν να εξιχνιάσουν την υπόθεση και εκτιμούν ότι το κίνητρο δεν περιορίζεται στη ληστεία.

Στην κοινότητα των αλλοδαπών που ζουν και εργάζονται στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας αναζητούν οι αστυνομικές αρχές τον ή τους δράστες μιας δολοφονίας πρωτοφανούς αγριότητας, με θύμα έναν 32χρονο Πακιστανό ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην κοινότητα Άγιος Σπυρίδωνας.

Ο άτυχος αλλοδαπός, ο οποίος εργαζόταν στα χωράφια της περιοχής, βρέθηκε στις 11 το πρωί κατακρεουργημένος στο κρεβάτι του που είχε μετατραπεί σε λίμνη αίματος και όλα δείχνουν ότι οι δολοφόνοι τον έπιασαν στον ύπνο. Όμως, δεν αρκέστηκαν να τον κατασφάξουν κυριολεκτικά κόβοντάς του το λαιμό με μαχαίρι, αλλά ακρωτηρίασαν και τα αυτιά του!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερευνούν την ανεξήγητης αγριότητας δολοφονία εκτιμούν ότι το κίνητρο ήταν κάτι περισσότερο από τη ληστεία, αν και δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη εάν και τι έχει κλαπεί από το κατάλυμα του 32χρονου.

Η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νεκροτομή και ήδη ανακρίνονται ομοεθνείς του θύματος που είχαν φιλικές ή εργασιακές σχέσεις μαζί του.
https://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: