Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Διήμερο εργαστηριακό σεμινάριο στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου για τη "Μέθοδο Pilates" (φωτο)


Στα πλαίσια στήριξης του σημαντικού έργου της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου και σύμφωνα με τις αρχές της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Φυσικοθεραπευτών (ΕΕΕΦ), να σηματοδοτεί νέες προοπτικές στη Φυσικοθεραπεία και μετά από τις προτάσεις των
θεραπευτών της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή πρότεινε συνδιοργάνωση εργαστηριακού σεμιναρίου με θέμα:
‘’Μέθοδος Pilates - Ασκήσεις σταθεροποίησης - Βασικές Αρχές - Κλινικές Εφαρμογές’’.

Η διεξαγωγή του διήμερου σεμιναρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 17 και 18/11/2018 στις εγκαταστάσεις του νέου κτιρίου της ΕΛΕΠΑΠ. Συμμετείχαν φυσικοθεραπευτές της περιοχής μας, από Άρτα, Πρέβεζα καθώς επίσης και φοιτητές από τη σχολή Φυσικοθεραπείας Αιγίου.

Απέκτησαν επάρκεια στο εξειδικευμένο θέμα από τους σπουδαίους επιστήμονες κ. Γεώργιο Έντουαρτ Καλαϊτζή, Φυσικοθεραπευτή Cert. Pilates, την κ. Γεωργία Πέττα, PT MSc, PhDcand - καθηγήτρια Φυσικοθεραπείας Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και τον κ. Μιχαήλ Σεφεριάδη, Φυσικοθεραπευτή PT, MSc.

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΕΠΑΠ είναι πρόθυμη να ανταποκρίνεται σε κάθε πρόσκληση προκειμένου οι επιστήμονες θεραπευτές να εξελίσσονται και να επιμορφώνονται συνεχώς και ευελπιστεί και σε επόμενες συνεργασίες και δράσεις επιστημονικής εξέλιξης για όλες τις ειδικότητες των επιστημόνων υγείας.

Εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στον Πρόεδρο κ. Βασμαρή Δημήτρη και τα μέλη της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Φυσικοθεραπευτών (ΕΕΕΦ) για την συνεργασία.




Δεν υπάρχουν σχόλια: