Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Περιπολία στο… συνεργείο - Επιβαρυμένα τα οχήματα της Αστυνομίας στο Αγρίνιο (φωτο)


Έτρεχε και δεν έφτανε ο γερανός την Τετάρτη το πρωί, για τα περιπολικά που ακινητοποιούνταν από μηχανικές βλάβες – Επιτακτική η ανάγκη ανανέωσης του στόλου

Επιβεβαιώθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, Χρήστος Μαυραγάνης, όταν σε συνέντευξή του στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» στις 3 Οκτωβρίου, εκτός των άλλων είχε χαρακτηρίσει ως επιτακτική την ανάγκη άμεσης ανανέωσης του στόλου των οχημάτων της τοπικής αστυνομίας καθώς πολλά από αυτά (περιπολικά και μηχανές) έχουν καταγράψει στο ενεργητικό τους εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα, καθιστώντας επικίνδυνη την υπηρεσία των αστυνομικών που επιβαίνουν σε αυτά.

Κι αυτό καθώς το πρωί της περασμένης Τετάρτης, δύο περιπολικά της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, τέθηκαν εκτός λειτουργίας λόγω ξαφνικών… βλαβών!

Ο φακός της «Σ» εν προκειμένω αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα, καθώς όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, ο γερανός έχει φορτώσει τα δύο αστυνομικά οχήματα για να μεταφερθούν προφανώς εν συνεχεία σε συνεργείο.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι το ένα από αυτά, μία μόλις μέρα πριν είχε παραληφθεί από το συνεργείο αλλά παρουσίασε νέα βλάβη.

Τι σημαίνει αυτό επί του πρακτέου; Ότι τα αστυνομικά οχήματα έχουν επιβαρυνθεί σε τέτοιο βαθμό από την χρήση και τα εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα που έχουν «γράψει» που η πλέον αποτελεσματική λύση είναι η αντικατάστασή τους με νέα. Εξάλλου, εδώ και χρόνια οι συνδικαλιστές παίρνουν υποσχέσεις για προμήθεια νέων οχημάτων αλλά ακόμη τα… περιμένουν!

peripolika akinitopoiimena (5)
Εικόνες που σίγουρα δεν τιμούν το Σώμα στα μάτια του πολίτη από τη μία και από την άλλη αστυνομικοί που δεν ξέρουν αν και πως θα τελειώσει η βάρδιά τους.

Τι θα γινόταν άραγε σε περίπτωση που ένα από τα συγκεκριμένα περιπολικά ακολουθούσαν – καταδίωκαν επικίνδυνους κακοποιούς;

Νίκος Αγγελόπουλος για την εφημερίδα «Συνείδηση»

Δεν υπάρχουν σχόλια: