Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Μεγάλη νίκη του Παναιτωλικού 2 - 1 την ΑΕΚ (φωτο & βίντεο)


Ο Παναιτωλικός στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League υποδέχτηκε απόψε την ΑΕΚ στο Αγρίνιο.Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη αφού προέρχονταν από διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Εγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι  και οι Αγρινιώτες μετά από καταπληκτική εμφάνιση νίκησαν δίκαια την περσινή πρωταθλήτρια Ελλάδος με δύο γκολ του Καμαρά.

Ο Παναιτωλικός με τον Καμαρά σέντερ φορ μπήκε από την αρχή με επιθετικές διαθέσεις και κατάφερε να πάρει τα ηνία του αγώνα με αποκορύφωμα ένα τρίλεπτο 25' - 27' κατά το οποίο έχασε γκολ,πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε κι αμέσως μετά πέτυχε κι άλλο που μέτρησε!

Μόλις στο 3' ο Ρότσα πολλά μέτρα έξω από την περιοχή της ΑΕΚ επιχείρησε να "κρεμάσει" τον Μπάρκα που ήταν αρκετά μακριά από το τέρμα του. Το φιλόδοξο σουτ του, πάντως, πέρασε άουτ.

Στο 25' η πρώτη πολύ καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό, αλλά ο Καμαρά μπροστά από τον Μπάρκα άφησε τη μπάλα να σκάσει και έπιασε... αέρα στο σουτ του!

Αμέσως μετά ο Παναιτωλικός πέτυχε γκολ, όμως η βοηθός Δέτση το ακύρωσε για οφσάιντ.Η μπάλα πήγε στον Ουίλιαν κοντά στο αριστερό δοκάρι του Μπάρκα, αυτός έπιασε την κεφαλιά προς την περιοχή της ΑΕΚ και στη συνέχεια ο Μπακάκης με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα της ΑΕΚ.

Αυτό το γκολ δεν μέτρησε για οφσάιντ που είδε μόνο η κυρία Δέτση, εκτός κι αν η βοηθός θεώρησε ότι η μπάλα είχε περάσει την τελική γραμμή πριν τη γυρίσει ο Ουίλιαν και έδωσε άουτ,κάτι όμως που διαψεύδεται από το βίντεο.

Δείτε το ακυρωθέν γκολ

Και στο επόμενο λεπτό 26' γκολ για τον Παναιτωλικό: ένα λεπτό μετά το ακυρωθέν τέρμα του Ουίλιαν σε μία μπαλιά του Ρότσα από τα αριστερά στην περιοχή της ΑΕΚ ο Τσόσιτς και ο Καμαρά έκαναν προβολή στη μπάλα (μάλλον σκόρερ ο Καμαρά),η οποία κατέληξε στα δίχτυα του Μπάρκα και 1 -0.

Δείτε το γκολ

Παρά το εις βάρος της σκορ η ΑΕΚ συνέχισε να είναι υποτονική και να παραχωρεί γήπεδο στον Παναιτωλικό,ο οποίος θα μπορούσε να πετύχει τουλάχιστον ένα ακόμα γκολ,σε δύο φάσεις  με τους  Καμαρά και Χαντάκια.

Τέλος ημιχρόνου με τον Παναιτωλικό να προηγείται 1 - 0 της ΑΕΚ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή από πλευράς ΑΕΚ,χωρίς όμως ν' αλλάζει ουσιαστικά κάτι στην εμφάνιση της ομάδας.

Και στο 51' δεύτερο γκολ για τον Παναιτωλικό:Σκόρερ και πάλι ο Καμαρά με κεφαλιά μετά το κόρνερ του Μάζουρεκ,αφού Λαμπρόπουλος και Πόνσε δεν τα κατάφεραν στο μαρκάρισμα του επιθετικού των Αγρινιωτών και 2-0.

Στο 66' o Παναιτωλικός έχασε το σκόρερ του Καμαρά,που φάνηκε να έπαθε τράβηγμα και έγινε αλλαγή από τον αρχισκόρερ του Παναιτωλικού Μοράρ.

Ο Ουζουνίδης εν τω μεταξύ έκανε και δεύτερη αλλαγή,άλλαξε και σύστημα κάνοντας πιο επιθετική την ομάδα του,όμως η ΑΕΚ δεν μπορούσε να πλησιάσει απειλητικά την εστία του Κυριακίδη.Οι παίκτες της ήταν πολύ νευρικοί,έκαναν πολλά φάουλ κι έβγαιναν συνέχεια οφσάιντ,ενώ δεν έβρισκαν τρόπους να αναχαιτίσουν τους εξαιρετικά γρήγορους μέσους του Παναιτωλικού.

Κι όμως στο 77' οι ΑΕΚτζήδες πέτυχαν γκολ με τον Σιμόες, που μάλλον ήταν σε θέση οφσάιντ.Ο Μάνταλος έκανε τη μπαλιά στην περιοχή του Παναιτωλικού, εκεί ο Πόνσε βρήκε τον Πορτογάλο ο οποίος με κεφαλιά βρήκε δίχτυα και μείωσε σε 2-1.

Μετά το γκολ της ΑΕΚ έπεσε ο ρυθμός του αγώνα,ο Παναιτωλικός "έκατσε",ο Δέλλας έκανε και πάλι την κλασική κίνηση βάζοντας κι άλλον αμυντικό για να κρατήσει το σκορ,ευτυχώς απόψε δεν το πλήρωσε.

Γυναικείο δίδυμο οι βοηθοί του αγώνα,όμως η κυρία που ήταν από την πλευρά της μεγάλης εξέδρας(κυρία Δέτση) υπέπεσε σε αρκετά λάθη με σπουδαιότερο την ακύρωση του αυτογκολ του Μπακάκη στο πρώτο μέρος!Και στο δεύτερο που ήταν η ΑΕΚ στην πλευρά της κάπου τα θαλάσσωσε με τα οφσάιντ....

Παναιτωλικός (Τρ. Δέλλας): Κυριακίδης, Χαντάκιας, Ρότσα, Καμαρά(66' λ.τ. Μοράρ), Μανά(78' Γιαννιώτης), Oυίλιαν, Λουσέρο, Μαρινάκης, Μάζουρεκ(86' Λιάβας), Ντιας, Άργκους.

ΑΕΚ (Μ. Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης(79' Γκάλο), Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Χουλτ, Άλεφ(60' Κλωναρίδης), Σιμόες, Λιβάγια, Μπακασέτας(46' Μπογέ), Μάνταλος, Πόνσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: