Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Ματς για καρδιακούς στο Αγρίνιο: Παναιτωλικός - Ατρόμητος 2 - 2 (φωτο & βίντεο)


Δεύτερη αγωνιστική της Superleague σήμερα και ο Παναιτωλικός,που προέρχονταν από ήττα 2-0 από την ΑΕΚ,υποδέχτηκε στο Αγρίνιο τον κακό του δαίμονα Ατρόμητο,ο οποίος στην
πρώτη αγωνιστική υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Γεμάτο το γήπεδο του Παναιτωλικού,με τους οργανωμένους να επιστρέφουν στη θέση τους.Διεξήχθη ένα ματς για καρδιακούς,αφού ο Ατρόμητος προηγήθηκε δύο φορές και αντίστοιχες ισοφάρισε ο Παναιτωλικός με τελικό σκορ 2 - 2.

Μέτριο γενικά το παιχνίδι και πολύ νωθρό μέχρι την ώρα που ισοφάρισε ο Παναιτωλικός για πρώτη φορά.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίωρο και λάθη επί λαθών ο Ατρόμητος βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα

Στο 33' γκολ για τον Ατρόμητο με τον Ντιγκινί και 0-1!Ο Ατρόμητος έφυγε στην κόντρα με τον Ούμπιδες,ο οποίος σέντραρε από δεξιά και ο Ντιγκινί με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη.(δείτε τα γκολ εδώ)

Ημίχρονο στο Αγρίνιο, με τον Ατρόμητο να προηγείται 1-0 του Παναιτωλικού χάρη στο γκολ του Ντιγκινί (33').

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο,αλλά με τις δύο ομάδες να παίζουν ανορθόδοξα και.. άγρια!

Ο μεν Παναιτωλικός ήταν το φάντασμα του παιχνιδιού με την ΑΕΚ,χωρίς όρεξη,χωρίς προσπάθειες και ούτε καν μία ευκαιρία...

Από την άλλη ο Ατρόμητος ταμπουρώθηκε στα μετόπισθεν για να κρατήσει το προβάδισμα στο σκορ.

Πολλά φάουλ,ξύλο και κάρτες σωρηδόν....

Κι ενώ ο Ατρόμητος κάνει δύο μαζί αλλαγές ο Παναιτωλικός ισοφαρίζει στο 67' με κεφαλιά του Χαντάκια:Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Χαντάκιας βρέθηκε ολομόναχος στο ύψος της μικρής περιοχής και με καρφωτή κεφαλιά, εκμεταλλευόμενος την κακή έξοδο του Μίρκοβιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Δεν πρόλαβαν να χαρούν οι γηπεδούχοι κι αμέσως στην αντεπίθεση ο Ατρόμητος ξαναπήρε κεφάλι με γκολ του Ντάουντα στο 69' και 1-2:Ο επιθετικός του Ατρόμητου πήρε τη μπάλα λίγα μέτρα έξω από την περιοχή και με ένα απίστευτο βολέ την έστειλε στο αριστερό "παραθυράκι" της εστίας του Κυριακίδη.

Μετά από ένα δεκάλεπτο στο 79' ο Παναιτωλικός ισοφάρισε για δεύτερη φορά με γκολ του νεοεισελθόντα Μοράρ:Τρομερή κούρσα του Κλέσιο, η μπάλα έφτασε στον Μαρκόφσκι, ο οποίος πάσαρε δίπλα του στον Μοράρ και εκείνος με σουτ στην κίνηση έγραψε το 2-2.

Ο Παναιτωλικός μετά το 2-2 ανέβασε ταχύτητα και πίεσε αρκετά τον Ατρόμητο,ενώ στις καθυστερήσεις τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Μοράρ.

Η ομάδα του Αγρινίου δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή της,άργησε πάρα πολύ να μπει στο παιχνίδι και με την ισοπαλία θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη!

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Ροντρίγκες, Χαντάκιας, Μαρινάκης(87' Βασιλούδης), Ρότσα, Μπεχαράνο, Λόπες, Ρόσα, Ντίας(76' Μοράρ), Μάζουρεκ(56' Κλέσιο), Μαρκόβσκι.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Χατζηισαΐας, Καρασαλίδης, Ουμπίδες, Μανούσος, Ντιγκινί(66' Βασιλακάκης), Μαντσόν, Μπουσουλάτζιτς(66' Ρισβάνης), Κιβρακίδης, Γιαννούλης(76' Μενσά), Ντάουντα.

* όλες οι φωτο από το twitter της Super League

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: