Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Βεντέτα η δολοφονία στη Ζάκυνθο;

«Του έστησαν καρτέρι και τον πυροβόλησαν έξι φορές!»

Όχι έναν, αλλά δύο δράστες, καταγγέλλει άνθρωπος του στενού κύκλου του αδικοχαμένου άνδρα- Σε κατάσταση σοκ η οικογένεια του που δεν μπορεί να πιστέψει ότι χάθηκε τόσο άδικα.

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στο νησί της Ζακύνθου από την εν ψυχρώ δολοφονία 34χρονου άνδρα χτες το πρωί. Ο δράστης μετά την πράξη του παραδόθηκε στην αστυνομία. Ωστόσο, πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος του θύματος υποστηρίζει ότι ο δράστης δεν έδρασε μόνος του. 

«Κανείς δεν το περίμενε, του έστησαν καρτέρι θανάτου, τον πυροβόλησαν έξι φορές και έφαγε έξι βολές στο στήθος του. Αυτοί ήταν κοντά στον δρόμο και την στιγμή που είδαν το αυτοκίνητο άρχισαν να τον πυροβολούν. Τον παρακολουθούσαν, αυτό φαντάζομαι» λέει στο protothema.gr άνθρωπος από τον στενό κύκλο του άτυχου 34χρονου.



«Ήξερε ότι υπήρχει αυτό το μίσος μεταξύ των οικογενειών, όμως δεν κρυβόταν, πήγαινε στην δουλειά του καθημερινά και κοίταζε την ζωή του» ανέφερε μεταξύ άλλων, το ίδιο πρόσωπο. 

«Υπήρχε μια βεντέτα τιμής ανάμεσα στις οικογένειες: Όχι του δράστη αλλά του κουμπάρου του. Από προηγούμενα χρόνια με τους πατεράδες τους. Ο πατέρας του θύματος σκότωσε τον πατέρα του κουμπάρου του δράστη πριν από περίπου 20χρονια και πήγε φυλακή» υπογράμμισε.

Σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία του ίδιου προσώπου από το περιβάλλον του θύματος, «οι δυο γονείς είχαν προγραμματίσει την συνάντηση τους προκειμένου να λύσουν με τα όπλα τις διαφορές τους και τελικά ο πατέρα του θύματος ήταν αυτός που είχε σκοτώσει» είπε και συνέχισε 

Ο δράστης, σύμφωνα με το πρόσωπο που διηγείται τα γεγονότα στο protothema.gr, παραδόθηκε στην αστυνομία και στην συνέχεια στο τμήμα πήγε και ο κουμπάρος του ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος λόγω έλλειψης στοιχείων.

Ο δράστης έχει και συγγενική σχέση με τον κουμπάρο του, ενώ συνεργάζονται και επιχειρηματικά καθώς διατηρούν μαζί μια επιχείρηση στη Ζάκυνθο. 

http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: