Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Στην Εθνική ο Δημήτρης Κυριακίδης του Παναιτωλικού


Ο Μίχαελ Σκίμπε απηύθυνε πρόσκληση στον Δημήτρη Κυριακίδη,τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού,ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για τους αγώνες εναντίον της Εσθονίας (31/8) και του Βελγίου (3/9) για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2018.

Αυτή την στιγμή η Εθνική ομάδα αριθμεί τέσσερις τερματοφύλακες και προφανώς αυτό σημαίνει ότι κάποιος από τους άλλους τρεις (Καπίνο, Καρνέζης και Ανέστης) λογικά θα πρέπει να μείνει εκτός.

Ο Καπίνο και ο Ανέστης έπαιξαν κανονικά με Ολυμπιακό και ΑΕΚ αντίστοιχα, επομένως μένει να δούμε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον Καρνέζη.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση των διεθνών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, στο πλαίσιο της οποίας πρόκειται να ανακοινωθεί η συνεργασία χορηγίας της εταιρείας ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

Εξάλλου, επίκειται ενημέρωση για την κατάσταση των διεθνών που έχουν κληθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό και αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, όπως ο Τοροσίδης και ο Κουρμπέλης, ενώ υπάρχει αγωνία και για την κατάσταση του Μήτρογλου, ο οποίος είναι εκτός από τις 30 Ιουλίου.
http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: