Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Τρόμος για 21χρονη από ένοπλο ληστή στην Πάτρα - Ενέδρα μιας ληστών στην Κάτω Χρυσοβίτσα του Θέρμου

Ο δράστης, ο οποίος αναζητείται, ακινητοποίησε την 21χρονη κοπέλα και της ζήτησε να του δώσει όσα χρήματα είχε

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια νεαρή κοπέλα στην Πάτρα, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της από νυχτερινή διασκέδαση, όταν βρέθηκε
ξαφνικά αντιμέτωπη με την σκοτεινή κάννη του πιστολιού που κρατούσε ένας άγνωστος άνδρας ο οποίος αποπειράθηκε να την ληστέψει.

Ο δράστης ακινητοποίησε την 21χρονη Ελληνίδα και της ζήτησε να του δώσει όσα χρήματα είχε.Φαίνεται, όμως, ότι κάτι τον τρόμαξε και εγκατέλειψε την προσπάθειά του βάζοντάς το στα πόδια. Η τρομοκρατημένη κοπέλα ειδοποίησε την Αστυνομία και ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό του δράστη από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Έτσι, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου για τα όπλα σε βάρος αγνώστου και η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σε ενέδρα μιας ομάδας ληστών έπεσαν στην κοινότητα Κάτω Χρυσοβίτσα του Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας ένας 24χρονος Μεξικανός και ένας 26χρονος Βούλγαρος. 

Έξι άγνωστοι τους πλησίασαν ενώ περπατούσαν, τους γρονθοκόπησαν και τους άρπαξαν 160 ευρώ, διάφορα προσωπικά είδη και ένα κινητό. Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν, χωρίς να εντοπιστούν παρά τις αναζητήσεις που ξεκίνησαν αμέσως από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος.
http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: