Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Παραλίγο ξύλο μεταξύ Κωστούλα - Παναγόπουλου στο Δ.Σ. της Super League


Σκηνές απείρου κάλλους στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, καθώς υπήρξε σοβαρό επεισόδιο του Χρήστου Παναγόπουλου με τον Φώτη Κωστούλα!

Κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της Super League το απόγευμα της Πέμπτης σημειώθηκε σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Χρήστο Παναγόπουλο, και των ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Φώτη Κωστούλα, με τους δύο άντρες να φτάνουν μάλιστα πολύ κοντά στο να πιαστούν στα χέρια!

Συγκεκριμένα, την ώρα που μιλούσε ο κ. Κωστούλας, ο κ. Παναγόπουλος γέλασε ειρωνικά και σχολίασε επίσης τη δήλωσή του, κάτι το οποίο έκανε έξαλλο τον ομογενή επιχειρηματία, με αποτέλεσμα να επακολουθήσει μεγάλη ένταση και να απειληθεί ακόμα και πραγματική «συμπλοκή» μέσα στα γραφεία του Συνεταιρισμού.

Η ένταση εκτονώθηκε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και οι δύο άντρες ηρέμησαν, ωστόσο γίνεται πλέον σαφές ότι είναι σχεδόν αδύνατον να πραγματοποιηθεί ένα Διοικητικό Συμβούλιο της Super League χωρίς να υπάρξει τουλάχιστον ένα σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στους εκπροσώπους των συλλόγων...
http://www.sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: