Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Συνελήφθη 43χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε 9χρονο στο πρόσωπο!


Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου στα Καλύβια Αγρινίου 43χρονος για πρόκληση σωματικής βλάβης σε ανήλικο.Ο δράστης φέρεται να πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο 9χρονο παιδί, ενώ στη κατοχή του βρέθηκαν δυο κυνηγετικά όπλα και ένα τυφέκιο.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 43 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και διάπραξη επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε ανήλικο αγόρι.

Ειδικότερα, ο δράστης φέρεται με αεροβόλο όπλο να πυροβόλησε από απόσταση εννιάχρονο ημεδαπό, προκαλώντας του επικίνδυνη σωματική βλάβη στο πρόσωπο.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου όπου του αφαιρέθηκε βολίδα αεροβόλου όπλου από το μάγουλο και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησε.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού διενεργήθηκε άμεσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου έρευνα στην οικία του 43χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής :

  • Μια κυνηγετική καραμπίνα την οποία κατείχε παράνομα,
  • Ένα κυνηγετικό δίκαννο το οποίο κατείχε παράνομα,
  • Ένα πολεμικό τυφέκιο παλαιού τύπου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Την προανάκριση και τις έρευνες της υπόθεσης, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: