Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Ξεκίνησε η αναβάθμιση της Αγίας Βαρβάρας (φωτο)


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ανάπλασης περιμετρικά της Αγίας Βαρβάρας στις οδούς Θ. Σωχωρίτη, Κ.Καλαντζόπουλου και Γ.Τσούτσου.

Το έργο εντάσσεται στην μελέτη «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ –
ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ – ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ/ΟΔΩΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ» συνολικού προϋπολογισμού 1.229.000 ευρώ και αφορά σε εργασίες ασφαλτόστρωσης, κατασκευής πεζοδρομίων και δημιουργίας υποδομών ηλεκτροφωτισμού.

Την πρόοδο των εργασιών παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου και δήλωσε σχετικά: 

«Συνεχίζουμε, σε πείσμα των καιρών, να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε έργα.Προχωρώντας βήμα – βήμα αποδίδουμε στους Αγρινιώτες έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα τους. Σήμερα ξεκίνησε η αναμόρφωση μιας περιοχής που ήταν υποβαθμισμένη πολλά χρόνια.

Με την ανάπλαση των συγκεκριμένων οδών δρομολογείται η αναβάθμιση της Αγίας Βαρβάρας που θα ολοκληρωθεί με τα έργα που εντάσσονται στην Βιώσιμη Αστική Ανάπλαση (ΒΑΑ).

Αυτή είναι η απάντηση σε όλους εκείνους που δεν αντιλαμβάνονται, ή προσποιούνται ότι δεν καταλαβαίνουν, τα σημαντικά και τα σπουδαία που συμβαίνουν στην πόλη μας. Η σημερινή Δημοτική Αρχή είναι στοχευμένη στην ολοκλήρωση του προγράμματος της προς όφελος των δημοτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: