Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Πάτρα: Θρήνος στον Αλισσό για τον χαμό της 49χρονης σε τροχαίο (φωτο & βίντεο)


Σοκ και οδύνη στην περιοχή του Αλισσού, από τον τραγικό χαμό της 49χρονης Βασιλικής Κλωνή, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην παλαιά Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος των Καμινίων, μπροστά στα μάτια του συζύγου της, Γιώργου Παναγιωταρόπουλου, ηλεκτρολόγου, και της 19χρονης κόρης της Φωτεινής.



Από το τροχαίο τραυματίστηκε σοβαρά ο 55χρονος σύζυγος της άτυχης 49χρονης, ενώ ευτυχώς ελαφρά τραυματίστηκε η 19χρονη κόρη της, καθώς επίσης και ο 20χρονος οδηγός του άλλου οχήματος που ενεπλάκη στο δυστύχημα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία, για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο έγινε το βράδυ της Δευτέρας στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Καμινίων κατά το οποίο ένας 20χρονος υπήκοος Αλβανίας οδηγώντας αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος, στο οποίο είχε συνεπιβάτες την 49χρονη γυναίκα του και την 19χρονη κόρη του.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμό, της 49χρονης, ο σοβαρός τραυματισμός του συζύγου της και οι ελαφροί τραυματισμοί της κόρης τους και του 20χρονου οδηγού του έτερου αυτοκινήτου.

Επιπλέον, στον τόπο του τροχαίου ατυχήματος, μετέβησαν δύο πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΒΙ.ΠΕ. Πατρών, με τέσσερις πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τους επιβαίνοντες στο δεύτερο όχημα.

Διενεργείται προανάκριση από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών για τα αίτια και τις συνθήκες πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Σήμερα, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν την 49χρονη Βασιλική Κλωνή.
http://patrastimes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: