Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Καλή εμφάνιση ο Παναιτωλικός 1 - 1 με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη (φωτο & βίντεο)


Το απόγευμα ο Πανιώνιος υποδέχτηκε στη Νέα Σμύρνη τον Παναιτωλικό για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Souper League 2017 -2018.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν τη νίκη για να κάνουν το 3Χ3 και να μείνουν
μόνοι τους στην κορυφή της βαθμολογίας μετά το χθεσινό στραβοπάτημα του Ολυμπιακού στην Ξάνθη.Από την άλλοι οι Αγρινιώτες έψαχναν ένα καλό αποτέλεσμα για να ρεφάρουν τους χαμένους βαθμούς των δύο πρώτων αγωνιστικών.

Τελικά οι δύο ομάδες μοιράστηκαν εντυπώσεις και βαθμούς μένοντας στο 1-1.

Παίχτηκε ένα σχετικά καλό παιχνίδι,με τον Πανιώνιο κατώτερο των προηγούμενων εμφανίσεων του,ενώ ο Μάκης Χάβος έστησε έξυπνα την ομάδα του μπλοκάροντας τα ατού των Νεοσμυρνιωτών.

Μοιρασμένο παιχνίδια κι ελάχιστες φάσεις στο πρώτο μέρος

Στο 6' κεφαλιά του Ντίας μετά από κόρνερ,η μπάλα παράλληλα με την εστία του Αστρά,ήταν η πρώτη καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό!

Στο 23' Tάιμ άουτ λόγω ζέστης!

Στο 44' σέντρα-σουτ του Μασούντ, δύσκολα έδιωξε σε κόρνερ ο Κυριακίδης.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τον Παναιτωλικό να κρατάει εύκολα το 0 - 0.

Με μία αλλαγή ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τον Πανιώνιο.

Κι ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα στο 56' ο Πανιώνιος κέρδισε πέναλτι,όταν ο Μόρας ανέτρεψε τον Μασούντ,το εκτέλεσε ο ίδιος στο 57' και 1-0!(δείτε το εδώ)

Ο Παναιτωλικός παρά την ψυχρολουσία δεν το έβαλε κάτω και στο 67' ισοφάρισε με καταπληκτική κεφαλιά ψαράκι του Λόπες μετά από ωραία σέντρα του Ρότσα.(δείτε το εδώ)

Από το σημείο αυτό και μετά το παιχνίδι ζωντάνεψε αρκετά με τις δύο ομάδες να διεκδικούν το καλύτερο για τον εαυτό τους.

Πιο επιθετικός ο Πανιώνιος,με τον Παναιτωλικό να αμύνεται σωστά και να βγαίνει μπροστά με αντεπιθέσεις.Πολλά λάθη όμως και εκνευρισμός,ειδικά από τον Μασούντ,δεν επέτρεψαν να παιχτεί ποδόσφαιρο αξιώσεων.

Ο Χατζισαφί στις καθυστερήσεις πήγε να κρεμάσει τον Κυριακίδη,αλλά δεν τα κατάφερε!

Ως το τέλος δεν άλλαξε κάτι και το 1-1 μάλλον ικανοποιεί και τους δύο αντιπάλους....


*Ντεμπούτο για τον Βαγγέλη Μόρα με την φανέλα του Παναιτωλικού
*Ντεμπούντο και του νεαρού τερματοφύλακα Αστρά με τον Πανιώνιο
*Αποθεώθηκε ο Σιώπης από τους οπαδούς του Πανιωνίου όταν μπήκε στο παιχνίδι


Πανιώνιος: Αστράς, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Χατζισαφί, Σαββίδης(46' Σιώπης), Κόρμπος, Μασούρας(80' Σαραμαντάς), Μασούντ, Λάμπρου(73' Σπιριντόνοβιτς), Ντουρμισάι.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Ρότσα, Μόρας, Χαντάκιας(64' Ροντρίγκες), Μπεχαράνο, Λόπες, Μάρκος Πάουλο(83' Μπράβο), Κλέσιο, Ρόσα, Ντίας(72' Μαρκόφσκι)/

Κι άλλες φωτο από το twitter.com/Super_League_GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: