Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Φανταστικός ο Παναιτωλικός ξέσπασε 2 - 0 στον Παναθηναϊκό (φωτο & βίντεο)


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε απόψε στο Αγρίνιο τον Παναθηναϊκό στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Μετά από ένα αρκετά καλό και καθαρό ματς,με γρήγορο ρυθμό,
αλλά λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες στο πρώτο μέρος,αντίθετα στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο,ένας καταπληκτικός Παναιτωλικός νίκησε 2-0 τον Παναθηναϊκό.

Δεύτερο παιχνίδι για τους Αγρινιώτες στην έδρα τους που μετά από 4 αγώνες είχαν μόλις 2 βαθμούς κι έψαχναν επιτέλους μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός κι αυτός με πενιχρή συγκομιδή βαθμών(μόλις 3),αλλά και σοβαρότατα προβλήματα αφού ο Γιάννης Αλαφούζος κούνησε μαντήλι δυο μέρες πριν την αναμέτρηση.Να σημειώσουμε ότι οι Αθηναίοι κατέβηκαν με μαύρες εμφανίσεις και μόνο ο αριθμός στην πλάτη των παικτών ήταν πράσινος.

Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις στην αρχή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό να έχει κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων,αλλά ο Παναιτωλικός για μια ακόμα φορά είχε ωραίο στήσιμο με  αμυντικούς μεν προσανατολισμούς,που όμως χτυπούσε στις αντεπιθέσεις.

Στο 8' η πρώτη καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό όταν ο Βιγιαφάνιες μπήκε πολύ ωραία στην περιοχή και την τελευταία στιγμή κόπηκε η μπαλιά του για τον Μολίνς από τον Μαρινάκη που παρενεβλήθη.

Στο 19' γκολ για τον Παναιτωλικό: Ο Ρόσα "άδειασε" τον Χίλιεμαρκ, έδωσε την μπάλα στον Μάζουρεκ που στην κίνηση με αριστερό πλασέ εντός περιοχής, έγραψε με όμορφο τρόπο το 1-0.(δείτε το εδώ)

Και μετά το γκολ του Παναιτωλικού το ματς συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό

Στο 41' από φάουλ του Χίλιεμαρκ, ο Ρότσα έκανε την κεφαλιά προς το τέρμα του,αλλά ο Κυριακίδης ήταν στη σωστή θέση του.

Το ημίχρονο έληξε με τον Παναιτωλικό να προηγείται 1-0.


Με μία αλλαγή ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός το δεύτερο ημίχρονο και φουλ τις μηχανές για την ισοφάριση,ενώ ο Παναιτωλικός υπερασπίζονταν το τρίποντο κι έφευγε γρήγορα στις αντεπιθέσεις.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό στο 50',όταν σε κεφαλιά του Κλέσιο από κοντά, ο Βλαχοδήμος είπε "όχι"!

Στο 53΄ ο Τσάβες ζήτησε επίμονα πέναλτι ,χωρίς να έχει δίκιο.

Στο 57' ο Βλαχοδήμος ανέτρεψε έξω από την περιοχή τον Κλέσιο που έμπαινε μόνος του χωρίς ο διαιτητής να δείξει φάουλ και κίτρινη κάρτα!

Ξανά στο 60' ο Βλαχοδήμος έσωσε τον Παναθηναϊκό από δεύτερο γκολ,όταν απέκρουσε το πλασέ του Μαρινάκη μετά από τακουνάκι πάσα του Μάζουρεκ.

Εξαιρετικό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και από τις δύο ομάδες με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει εναγωνίως το γκολ της ισοφάρισης,ενώ ο Παναιτωλικός παρότι αμύνονταν έβγαινε συνέχεια απειλητικά  μπροστά.

Στο 65' ο Βλαχοδήμος ανυπεράσπιστος μπροστά στον Κλέσιο δεν μπόρεσε να σώσει για τρίτη φορά κι έτσι μοιραία ήρθε το δεύτερο γκολ του Παναιτωλικού:Ο Ρότσα πέρασε από αριστερά, Βιγιαφάνιες, Σιλά και Γιόχανσον, γύρισε παράλληλα με τον Βλαχοδήμο να διώχνει αρχικά,άλλα ο Κλέσιο στην επαναφορά έκανε από κοντά το 2-0.(δείτε το εδώ)

Από το σημείο αυτό και μετά το παιχνίδι χάλασε καθώς οι παίκτες του Παναθηναϊκού εκνευρίστηκαν από την εξέλιξη του αγώνα,ο Τσάβες τραυματίστηκε και αποχώρησε και τα φάουλ διαδέχονταν το ένα το άλλο με το χρόνο να κυλάει....

Στο 88' νέα επέμβαση του Βλαχοδήμου σε σουτ του Κλέσιο απεσόβησε το 3-0.

Στο 89' κεφαλιά Μολέδο λίγο δίπλα από την εστία του Κυριακίδη άουτ.

Τέλος του παιχνιδιού και μεγάλη νίκη του Παναιτωλικού απέναντι σ' έναν μεγάλο αντίπαλο.

Δίκαιη η πρώτη νίκη του Παναιτωλικού μετά από φανταστική εμφάνιση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να μπαίνει σε περιπέτειες... 

Οι δύο προπονητές


Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μόρας, Μιχάι, Μαρινάκης, Ρότσα, Μπεχεράνο, Πάουλο, Μάζουρεκ(74' Μπράβο), Κλέσιο, Ρόσα(79' Τσοκάνης) και Ντίας(84' Μαρκόφσκι).

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Χουλτ, Μολέδο, Κουρμπέλης, Γιόχανσον, Σιλά, Χίλιεμαρκ, Βιγιαφάνιες, Λουντ(64' Μουνιέ), Άλτμαν(46' Τσάβες,71' λ.τ. Χατζηγιοβάννης), Μολίνς.

Κι άλλες φωτο από το twitter της Super Legue

Δεν υπάρχουν σχόλια: