Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Στη βροχή για ένα ζευγάρι παπούτσια!

Μαζική προσέλευση στις αποθήκες του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου

Ο Σύλλογος πραγματοποίησε διανομή ενδυμάτων, υποδημάτων και παιχνιδιών στα μέλη του, αλλά και γενικότερα σε όσους είχαν ανάγκη.

politeknoi-dianomi2Μεγάλη προσέλευση καταγράφηκε χθες το πρωί στις αποθήκες του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων στο Αγρίνιο, όπου διατέθηκαν δωρεάν σε εκατοντάδες συμπολίτες μας ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια. Τουλάχιστον 200 άτομα, όπως επισήμανε στη «Σ» ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Ντάουλας, βρέθηκαν στην αποθήκη του συλλόγου για να προμηθευτούν, ρούχα και παπούτσια ώστε να καλύψουν τις ανάγκες τους!
Πολίτες κάθε ηλικίας, μέσα στη βροχή ανέμεναν καρτερικά. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία πραγματοποιείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ τα τελευταία χρόνια που η κρίση βαθαίνει συνεχώς, η προσέλευση των πολιτών αυξάνεται κατακόρυφα.
politeknoi-dianomi1Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων διαθέτει ρούχα και παπούτσια ενώ χθες διένειμε και παιχνίδια. Πρόκειται για προϊόντα που ο Σύλλογος προμηθεύεται από επιχειρήσεις της περιοχής και που διαθέτει εντελώς δωρεάν στα μέλη του, αλλά και γενικότερα σε πολίτες που τα έχουν ανάγκη.
Ο κ. Ντάουλας ανέφερε: «για μια ακόμη φορά διαθέσαμε ενδύματα, υποδήματα, αλλά και παιχνίδια, σε όσους συμπολίτες μας έχουν ανάγκη. Αυτό πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του συλλόγου εδώ και αρκετά χρόνια. Ευχαριστούμε όλους τους δωρητές που βοηθούν. Θα συνεχίσουμε γιατί υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Είμαστε σε επικοινωνία με μεγάλη εταιρεία για να μπορέσουμε να επεκτείνουμε τις προσφορές μας, σε τρόφιμα και φρούτα, καθ’ ότι έχουν περικοπεί από την κεντρική εξουσία. Κάθε φορά που έχουμε διανομή, έρχονται περισσότερα από 200 άτομα».
dimitris-ntaoulas
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων Δημήτρης Ντάουλας
Ο σύλλογος διοργανώνει αντίστοιχες διανομές, τουλάχιστον μια φορά το μήνα, ανάλογα με τις προμήθειες που εξασφαλίζει.
Να υπενθυμίσουμε, πως πέρσι ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων βοήθησε οικονομικά για θέματα υγείας περισσότερα από 60 άτομα, ενώ φέτος, μέχρι στιγμής, ο αριθμός των ατόμων που δέχθηκαν βοήθεια από τον σύλλογο ανέρχεται στους 30!  
Κων/νος Χονδρός για την εφημερίδα «Συνείδηση» 

Δεν υπάρχουν σχόλια: