Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

«Βόμβα» Καζαντζή για την υπόθεση Ματζαβίνου: «Ίσως δεν είναι ο μόνος που εμπλέκεται σε τέτοιου είδους πράξεις» (ηχητικό)


Αίσθηση προκαλούν δηλώσεις του δικηγόρου των τριών οικογενειών που τα ανήλικα αγόρια τους φέρεται να έπεσαν θύματα αποπλάνησης και ασέλγειας, από τον 30χρονο Δημήτρη Ματζαβίνο στο Αγρίνιο, στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και την εκπομπή «10 ΜΕ… ΤΟΝΟ» με τον Νίκο Αγγελόπουλο.

Μεταξύ άλλων λοιπόν ο κ. Καζαντζής, υποστήριξε ότι ενδεχομένως ο νεαρός παιδόφιλος δεν είναι ο μόνος στο Αγρίνιο που εμπλέκεται σε τέτοιου είδους πράξεις, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πιθανότατα δεν λειτουργούσε από μόνος του, κάνοντας λόγο για ισχυρές ενδείξεις που φαίνεται να έχουν περιέλθει σε γνώση του!

«Ίσως να έχουμε άλλες διαστάσεις στην υπόθεση από αυτές που φαινόταν στην αρχή. Εδώ μάλλον μιλάμε για ένα κοινό μυστικό στην πόλη. Θα ξαναπώ όμως ότι θα πρέπει να ανοίξουν στόματα στο Αγρίνιο. Από την αρχή μίλησα και επιμένω ότι αυτό που έχουμε πει μέχρι στιγμής είναι η κορυφή του παγόβουνου. Ακόμη υπάρχει πορεία» τόνισε ο κ. Καζαντζής.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η «Σ» αποκάλυψε τον εντοπισμό πορνογραφικού υλικού στο υλικό που είχε κατασχεθεί από αστυνομικούς της Ασφάλειας, τόσο στην οικία του Δημήτρη Ματζαβίνου, όσο και στην οικία συγγενικού του προσώπου.

Μάλιστα την Τρίτη, τα δύο ανήλικα αγόρια στα οποία φέρεται να ασέλγησε ο κατηγορούμενος, πέρασαν εκ νέου την πόρτα του Ανακριτή Αγρινίου, ο οποίος ερευνά αν οι πράξεις σε βάρος των δύο αγοριών βιντεοσκοπήθηκαν από τον δράστη. Πιθανότατα στη διάθεση των δικαστικών και αστυνομικών αρχών της πόλης έχουν περιέλθει στοιχεία ως προς την κατεύθυνση αυτή.

Ακούστε τη δήλωση του κ. Καζαντζή
http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: