Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Αη Βασιλιώτικα: Εφιάλτης για 79χρονο οδηγό!

Έρευνα προς κάθε κατεύθυνση από την Αστυνομία καθώς θεωρεί ότι υπάρχουν ερωτήματα που θα πρέπει να απαντηθούν

Εφιαλτικές στιγμές έζησε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, στα Αη Βασιλιώτικα, 79χρονος Ευρυτάνας οδηγός που για… κακή του τύχη βρέθηκε στην συγκεκριμένη περιοχή και έπεσε θύμα άγριας επίθεσης.

Ο ηλικιωμένος πραγματοποίησε -για λόγους που ερευνώνται από την Ασφάλεια Αγρινίου- στάση με το αυτοκίνητό του κι ενώ βρισκόταν μέσα σε αυτό, ξαφνικά ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού Ρομά. Αντιλαμβάνεται ότι τον είχαν περικυκλώσει τέσσερις νεαροί Ρομά οι οποίοι άρχισαν να του επιτίθενται προφανώς για να τον ληστέψουν.

Καταφέρνουν και του αρπάζουν το πορτοφόλι του που περιείχε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ καθώς και το κινητό του τηλέφωνο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Σ» αντιστάθηκε σθεναρά, ενώ περίοικοι οι οποίοι προσέτρεξαν στο σημείο, όταν οι δράστες είχαν αποχωρήσει, σοκαρίστηκαν από την εικόνα του ηλικιωμένου που αντίκρισαν.

«Ο άνθρωπος έδωσε μάχη. Έφτασα στο σημείο τυχαία και αμέσως ειδοποίησα την αστυνομία. Του είχαν σκίσει το παντελόνι ενώ προφανώς από τη μάχη που έδωσε με τους Ρομά, του έλειπε ένα παπούτσι. Ήταν απίστευτα αυτά που είδαμε» δήλωσε στη «Σ» ο άνθρωπος που έφτασε πρώτος στο σημείο και ειδοποίησε την αστυνομία.

Η Αστυνομία πάντως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες διενεργεί έρευνα προς κάθε κατεύθυνση καθώς θεωρεί ότι υπάρχουν ερωτήματα που θα πρέπει να απαντηθούν. Αρχικά θα πρέπει να προβεί στην ταυτοποίηση των στοιχείων των δραστών και στη συνέχεια σε πιο ασφαλή συμπεράσματα…

Για την ιστορία, το κινητό τηλέφωνο του 79χρονου, βρέθηκε σε κοντινή απόσταση από τον τόπο του συμβάντος.

Νίκος Αγγελόπουλος για την εφημερίδα «Συνείδηση»

Δεν υπάρχουν σχόλια: