Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Νέα μορφή εξαπάτησης πολιτών στο Αγρίνιο

Τι καταγγέλλει νεαρός Αγρινιώτης

Μία νέα μορφή εξαπάτησης πολιτών έκανε τις τελευταίες ώρες την εμφάνισή της στο Αγρίνιο.
Όπως κατήγγειλε στη «Σ» ο 30χρονος Φώτης Σταύρου, χθες το πρωί, δέχθηκε στο κινητό του κλήση με απόκρυψη και στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ένας άγνωστος σε αυτόν άνδρας. 

Του λέει λοιπόν ότι βρήκε σημείωμά του, στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του με τα στοιχεία του, αφού νωρίτερα τον είχε τρακάρει. Ουδέποτε όμως είχε συμβεί κάτι τέτοιο και βέβαια το σημείωμα αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας του επίδοξου απατεώνα.

Εν συνεχεία μάλιστα με έμμεσα υπονοούμενα για χρήματα, του ζήτησε να λυθεί… το θέμα, προφανώς με την καταβολή κάποιου ποσού που θα συμφωνούνταν κατόπιν συνεννόησης.

Ο νεαρός Αγρινιώτης όμως ήταν υποψιασμένος και δεν «τσίμπησε» και όταν ο απατεώνας το κατάλαβε έκλεισε κακήν κακώς το τηλέφωνο. Μάλιστα κατήγγειλε τηλεφωνικά το περιστατικό στην τοπική αστυνομία.

Ο Αγρινιώτης καταγγέλλων

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες η πρωτοεμφανιζόμενη στην περιοχή μορφή απάτης, πρόσφατα είχε καταγραφεί στα Χανιά Κρήτης. Για το λόγο αυτό οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς οι επιτήδειοι καιροφυλακτούν και σκαρφίζονται οτιδήποτε για να τους ρίξουν στην παγίδα τους.

Νίκος Αγγελόπουλος για την εφημερίδα «Συνείδηση»

Δεν υπάρχουν σχόλια: