Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018

Θάνατος Ειρήνης Λαγούδη: Κάποιος άνοιξε την πόρτα του οδηγού την ώρα που καιγόταν - Φωτογραφία ντοκουμέντο φέρνει νέα στοιχεία (βίντεο)

Τι συμπεραίνει τεχνικός πραγματογνώμονας της οικογένειας

Ένα νέο στοιχείο για την υπόθεση θρίλερ του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη αποκάλυψε σήμερα η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», προβάλλοντας μια φωτογραφία ντοκουμέντο, η οποία φέρνει νέα στοιχεία στην επιφάνεια.

Η ρεπόρτερ της εκπομπής, Γιώτα Κηπουρού, συνομίλησε με έναν από τους τεχνικούς πραγματογνώμονες που έχει διορίσει η οικογένεια της 44χρονης, ο οποίος της είπε πως μελετώντας την έκθεση αυτοψίας της αστυνομίας και τις φωτογραφίες του αυτοκινήτου μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή η άτυχη γυναίκα, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η πόρτα του οδηγού ήταν ανοιχτή όσο ήταν σε εξέλιξη η φωτιά.

Σ’ αυτό το πρώτο συμπέρασμα καταλήγει καθώς στην εξωτερική επιφάνεια της πόρτας υπάρχει αιθάλη, που σημαίνει ότι η πόρτα άνοιξε όσο η φωτιά ήταν σε εξέλιξη, άρα στο σημείο, αν υποθέσουμε ότι η Ειρήνη ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της, υπήρχε και δεύτερο άτομο.

Το ερώτημα τώρα που γεννάται είναι πώς η αστυνομία όταν βρέθηκε στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η Ειρήνη, βρήκε την πόρτα του οδηγού κλειστή.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο από την εκπομπή του star "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Δεν υπάρχουν σχόλια: