Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Θρίλερ ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη: Βγήκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις - Στοιχεία που βάζουν φωτιά στις έρευνες


Το απόλυτο θρίλερ του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη παίρνει πλέον νέα τροπή - Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων - Τα έλαβαν αργά χθες το βράδυ και εστιάζουν σε δύο στοιχεία που βάζουν σε σκέψεις - "Η Ειρήνη Λαγούδη δολοφονήθηκε" επαναλαμβάνουν οι στενοί συγγενείς της 44χρονης

Το θρίλερ για την Ειρήνη Λαγούδη και τις συνθήκες θανάτου της, στην Αιτωλοακαρνανία φαίνεται πως παίρνει νέα τροπή τις τελευταίες ώρες. Χθες το βράδυ διαβιβάστηκαν στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, την Ασφάλεια Αγρινίου, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 44χρονης μητέρας, που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της.

Ειρήνη Λαγούδη: Τι δείχνουν οι τοξοκολογικές εξετάσεις

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του bloko.gr βρέθηκε ποσότητα της ουσίας ανθρακυλαιμοσφαιρίνη άνω του 60, ενώ εντοπίστηκε και ποσότητα αλκοόλ αρκετά πάνω από τα όρια.
Οι αστυνομικοί αναμένουν τώρα και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, προκειμένου να καταλήξουν –με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια- στα«πώς» και τα «γιατί» της πολύκροτης υπόθεσης.
Η τοξικολογική εξέταση συγκλίνει προς την εκδοχή της δολοφονίας, σύμφωνα με τους συγγενείς της Ειρήνης Λαγούδη, που από την πρώτη στιγμή υποστηρίζουν ότι κάποιος ή κάποιοι της έδωσαν κάτι για να μην μπορεί να αντιδράσει.

Κορυφώνεται το απόλυτο θρίλερ: Αυτοκτονία ή δολοφονία;



Φως προσπαθεί να ρίξει ο πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδριανός Γκουρμπάτσης.
Μιλώντας στο Star, δήλωσε πως «πρόκειται για μια άκρως σκηνοθετημένη από το άτομο που προκάλεσε τη φωτιά αυτοχειρία που παραπέμπει σε δόλια ενέργεια». Η νέα βόμβα στο μυστήριο του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη έρχεται από τον πρώην διευθυντή Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμών.

«Σκηνοθέτησαν τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη»

Μιλάει για δολοφόνο που όπως λέει ήξερε πολύ καλά πως να βάλει την πυρκαγιά για να καλύψει τα ίχνη του: «Φαίνεται ότι η φωτιά μπήκε από άτομο που γνώριζε πολύ καλά τον μηχανισμό καύσης. Ο άνθρωπος έβαλε τη φωτιά και δεν πρόκειται  για την Ειρήνη έτσι; Όταν πας να αυτοκτονήσεις η λογική δε λέει ότι οργανώνεσαι, κατεβάζεις ανεβάζεις τζάμια παίρνεις κάποια μέτρα» τόνισε ο πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, και πρόσθεσε:
«Έπρεπε να κάνουν αυτοψία στον τόπο που βρέθηκε και το πτώμα και το αυτοκίνητο. Αυτό είναι έγκλημα σε επίπεδο απόδειξης πάντα». Οι ερευνητές στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη εξετάζουν τώρα λεπτό λεπτό τη διαδρομή που ακολούθησε η άτυχη γυναίκα το πρωί του Σαββάτου 6 Ιανουάριου, την ημέρα δηλαδή που πέθανε.
Η 44χρονη στις 11:40 πήγε στο Αγρίνιο για να παραλάβει το αυτοκίνητό της. Επέστρεψε στο σπίτι της στην Κατοχή και μια ώρα μετά στις 12:40 έφυγε και πάλι για Αγρίνιο για  πάρει όπως αποδεικνύεται από τις κάμερες, καφέ. Στη συνέχεια πήρε το δρόμο της επιστροφής για το χωριό της αλλά τελευταία στιγμή, έστριψε αριστερά προς τη λίμνη Τριχωνίδα.Τι ήταν εκείνο που την οδήγησε να αλλάξει πορεία;
«Αφού είχε πάει στο Αγρίνιο ποιος ο λόγος να ξαναπάει και δεύτερη φορά και μάλιστα σε διάστημα μιας δυο ωρών; Υπάρχουν διάφορα ερωτηματικά τα οποία χρίζουν απάντησης» τόνισε ο Αναστάσιος Δέδες, τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη. Μεγάλο ερωτηματικό όμως παραμένει και το ποιος έχει το χαμένο κινητό της Ειρήνης Λαγούδη, αλλά και γιατί δεν το παραδίδει στις αρχές.

Άφαντο το κινητό της Ειρήνης Λαγούδη



Ένας από τους γρίφους που ενισχύουν το θρίλερ είναι το εξαφανισμένο κινητό της άτυχης γυναίκας, καθώς δεν έχει βρεθεί από την ημέρα που εντοπίστηκε το πτώμα της. «Θεωρούμε βάσιμα ότι κάποιος από τον περίγυρό της έχει στα  χέρια του το κινητό τηλέφωνο» είχε δηλώσει ο κ. Βασίλης Ταουξής.
Η οικογένεια της άτυχης Ειρήνης υποστηρίζει ότι ο άνθρωπος που έχει στα χέρια του το τηλέφωνό της γνώριζε την 44χρονη γυναίκα. Πιστεύει ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος ο οποίος ξαφνικά το βράδυ της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου, ενεργοποίησε το viber κι ότι είναι ο άνθρωπος-κλειδί, ο οποίος ενδεχομένως θα λύσει το γρίφο του θανάτου της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: