Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Κέρκυρα: 30χρονος Πακιστανός συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμό

Μαχαίρωσε 50χρονο Βρετανό και βίασε την 29χρονη σύντροφό του

Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας από τους άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας 30χρονος Πακιστανός, ο οποίος φέρεται να
επιτέθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε έναν Βρετανό υπήκοο με μαχαίρι και κακοποίησε σεξουαλικά την σύντροφό του.

Η αστυνομία είχε εξαπολύσει αθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του δράστη, ενώ έχοντας στα χέρια της όλες τις πληροφορίες που συνέλεξε πριν από λίγο τον συνέλαβε.

Ο Βρετανός υπήκοος νοσηλεύεται στο ΓΝΚ εκτός κινδύνου με τραύματα στην κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αιτία της συμπλοκής είναι μια 29χρονη Βρετανίδα, η οποία διατηρούσε σχέσεις με τον Πακιστανό αλλά τον χώρισε. Ο Πακιστανός δεν δέχθηκε τον χωρισμό και όταν έμαθε ότι η γυναίκα είχε συνάψει σχέσεις με τον Βρετανό, την χτύπησε ενώ στη συνέχεια λογομάχησε μαζί του, με κατάληξη την συμπλοκή και τον σοβαρό τραυματισμό του Άγγλου υπηκόου, ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τον τραυματισμένο άντρα στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας λίγο μετά τις 5.30 τα ξημερώματα, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η γυναίκα με μώλωπες,την οποία σύμφωνα με πληροφορίες βίασε ο δράστης.

Μέχρι αυτή την ώρα ο Βρετανός νοσηλεύεται και η κατάσταση του είναι σταθερή.
http://corfutvnews.gr/

Πληροφορίες για το περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής έδωσε στην δημοσιότητα η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: ’’ Συνελήφθη, σήμερα (Δευτέρα 12.02.2018) το μεσημέρι στην Κέρκυρα, ύστερα από εκτεταμένη κινητοποίηση των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας 30χρονος υπήκοος Πακιστάν, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βιασμό και παράνομη οπλοχρησία.

Ειδικότερα, χθες (Κυριακή 11.02.2018) ο 30χρονος, στην Κάτω Κορακιάνα Κέρκυρας, υστέρα από διαπληκτισμό με 50χρονο υπήκοο Μ. Βρετανίας, τον τραυμάτισε στην περιοχή της κοιλίας με μαχαίρι και στη συνέχεια με τη χρήση βίας εξανάγκασε σε συνουσία 29χρονη επίσης υπήκοο Μ. Βρετανίας, σύνοικο του 50χρονου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας, ενώ ο 50χρονος και η 29χρονη μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας, όπου και νοσηλεύονται”.

http://corfutvnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: