Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Νέες αποκαλύψεις: Τα αγωνιώδη μηνύματα της Ειρήνης Λαγούδη λίγο πριν την εξαφάνισή της (βίντεο)


Το email που έστειλε στον αδελφό της - Γιατί του έγραψε πως είναι έτοιμη να καταρρεύσει - Οι οικείοι της αρνούνται να πιστέψουν την εκδοχή της αυτοκτονίας

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η αρχή του τέλους για την
γυναίκα από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας ξεκίνησε την Πέμπτη στις 4 Ιανουαρίου όταν βρισκόταν στην Αθήνα παρέα με το σύντροφό της γιατρό με τον οποίο διατηρούσε παράνομη σχέση τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Εκείνο το βράδυ και ενώ βρισκόταν μαζί του μέσα στο αυτοκίνητό του σε απόμερο σημείο του πάρκινγκ στο ΚΑΤ, στέλνει γραπτό μήνυμα από το κινητό της τηλέφωνο, σε εκείνο της γυναίκας του γιατρού μέσω της εφαρμογής viber. Πρόκειται για ένα μακροσκελές μήνυμα στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες της περιέγραφε τη γνωριμία της με τον σύζυγό της, τον οποίο είχε ερωτευθεί παράφορα. Της αποκάλυπτε πως η σχέση τους κρατούσε τουλάχιστον τέσσερα χρόνια και πως το γνώριζαν όλοι στο Αγρίνιο.

Της επισήμαινε πως δεν ήταν μια απλή σχέση αλλά μια σχέση έρωτα και πάθους και πως ήθελε να τον παντρευτεί. Μάλιστα η 44χρονη στο μήνυμά της καλούσε τη γυναίκα του γιατρού να αποδεχτεί αυτή την παράνομη σχέση και να χωρίσει από τον άνδρα της ώστε εκείνη και ο γιατρός να μπορέσουν να παντρευτούν.

Το μήνυμα αυτό κατέληγε «αγαπώ τον Ν. έχουμε σχέση 4 χρόνια και θέλω να τον παντρευτώ, θα ήταν καλό και για εσένα να αποδεχτείς αυτή τη σχέση όσο σκληρό κι αν σου φαίνεται . Το καλύτερο θα ήταν να πάρεις διαζύγιο από τον Ν. ΄Αλλωστε αυτή η σχέση δεν είναι κρυφή αφού όλοι στο Αγρίνιο το γνωρίζουν ».

Η σύζυγος του γιατρού δεν διάβασε το μήνυμα αυτό το βράδυ της Πέμπτης και έτσι η Ειρήνη Λαγούδη το ξαναστέλνει την Παρασκευή το πρωί 5 Ιανουαρίου λίγο αφού είχε αποχαιρετήσει το γιατρό οποίος επέστρεφε στο Αγρίνιο ενώ εκείνη θα πήγαινε στο ΚΤΕΛ για να επιστρέψει στην Κατοχή.

Πράγματι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σύζυγος του γιατρού την Παρασκευή διαβάζει το περίεργο μακροσκελές μήνυμα από την Ειρήνη Λαγούδη και δεν πιστεύει στα μάτια της. Το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να τηλεφωνήσει στον σύζυγό της και να ξεσπάσει έντονη λογομαχία. Ο γιατρός φεύγει από το Αγρίνιο και πηγαίνει στον Πύργο για να μιλήσει με τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου η Ειρήνη Λαγούδη πήρε τηλέφωνο στο κινητό του γιατρού εννέα φορές την Παρασκευή χωρίς όμως να υπάρξει επικοινωνία.

Την ίδια ημέρα στέλνει email στον αδερφό της λέγοντάς του: «Αδερφέ καταρρέω. Είμαι χάλια δεν απαντά στις κλήσεις μου και δεν ξέρω τι να κάνω». Σύμφωνα με πληροφορίες στο email αυτό η Ειρήνη Λαγούδη αποκαλύπτει στον αδελφό της για τα μηνύματα που έστειλε στη γυναίκα του γιατρού και του ανέφερε πως είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Το Σάββατο 6 Ιανουαρίου, ημέρα που η 44χρονη εξαφανίστηκε, τηλεφώνησε πάρα πολλές φορές στο γιατρό αλλά εκείνος δεν απαντούσε στις κλήσεις.

Την ώρα που ο γιατρός έχει επιστρέψει από τον Πύργο στο Αγρίνιο λαμβάνει ένα γραπτό μήνυμα στο τηλέφωνό του από το τηλέφωνο της Ειρήνης Λαγούδη το οποίο του προκαλεί αγωνία: «Σε αγάπησα. Δεν έπρεπε να το κάνω αυτό. Ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Το κινητό μου θα το πετάξω για να μην το βρει κανείς. Πάντα θα σε αγαπώ. Θα τα πούμε στην άλλη ζωή», φαίνεται πως ήταν το τελευταίο μήνυμά της 44χρονης στο γιατρό.

Όπως προκύπτει από την αστυνομική έρευνα ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη επικοινωνεί με τον ορθοπεδικό πάνω στην αγωνία του να εντοπίσει την αδελφή του.


Όπως έχει γίνει γνωστό ο γιατρός θορυβημένος από το παραπάνω μήνυμα αλλά και από την επικοινωνία που είχε με τον αδελφό της Ειρήνης, σπεύδει στο σπίτι της 44χρονης η οποία εν τω μεταξύ είχε εξαφανιστεί. Φθάνοντας στο σπίτι της είδε παρκαρισμένο το μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητό της καθώς και κόσμο μέσα στο σπίτι και έφυγε.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο γιατρός στους αστυνομικούς την Κυριακή 7 Ιανουαρίου δεν πίστευε ότι η Ειρήνη θα έφτανε στο σημείο να αυτοκτονήσει. Την ίδια ημέρα μη έχοντας κανένα νέο από την Ειρήνη, πήρε το αυτοκίνητό του και πήγε στην περιοχή του Λούρου, εκεί δηλαδή που συνήθιζε να συναντιέται με την Ειρήνη, με σκοπό να την αναζητήσει, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα. Αυτές ήταν και οι κινήσεις του γιατρού μέχρι τη στιγμή που βρέθηκε νεκρή η 44χρονη, σύμφωνα με όσα ο ίδιος κατέθεσε.

Σημαντική είναι και η μαρτυρία δυο κυνηγών στην αστυνομία όπου κατέθεσαν ότι μέχρι τις 13:30 το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου δεν είχαν δει το αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη και όχι μέχρι τις 18:00 το απόγευμα όπως είχε αναφερθεί σε τηλεοπτικά μέσα.

Πάντως, σημαντικό στοιχείο για την αστυνομία είναι και η μαρτυρία της κόρης του θύματος που είπε πως η μητέρα της, όταν επέστρεφε από την Αθήνα στην Κατοχή, ένα 24ωρο πριν από το θάνατό της, ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και έκλαιγε συνεχώς, αποδίδοντας όμως τη θλίψη της σε θέματα υγείας.

Ωστόσο μέχρι και σήμερα τα δυο σενάρια που στοιχειώνουν τα παιδιά, τον αδελφό και τους φίλους της 44χρονης γυναίκας είναι δολοφονία ή αυτοκτονία; Και οι μέρες περνούν βασανιστικά αργά , περιμένοντας την αλήθεια.





http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: