Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Ανδριανός Γκουρμπάτσης για την Ειρήνη Λαγούδη: Όλο και περισσότερες ενδείξεις παραπέμπουν σε «εγκληματική ενέργεια» (φωτο)


Η Ειρήνη Λαγούδη βρήκε φρικτό θάνατο μέσα σε αυτό το αυτοκίνητο πριν από 43 ημέρες και το απόλυτο θρίλερ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Αντιστράτηγος Ε.Α. της Πυροσβεστικής εστιάζει σε ένα συγκεκριμένο σημείο.

Επανέρχεται με νέα στοιχεία, τα οποία σύμφωνα με τον ίδιο παραπέμπουν περισσότερο σε εγκληματική ενέργεια, αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, ο Ανδριανός Γκουρμπάτσης, Αντιστράτηγος – Υπαρχηγός ΠΣ, ε.α, Νομικός, η συνδρομή του οποίου ζητήθηκε από τον νομικό εκπρόσωπο της οικογένειας Βασίλη Ταουξή.
Ο κ. Γκουρμπάτσης παραθέτει δύο φωτογραφίες από το μισοκαμένο αυτοκίνητο της Ειρήνης και ειδικότερα από τη ζώνη ασφαλείας. Σύμφωνα με τον κ. Γκουρμπάτση, τα ευρήματα δεν συνάδουν με αυτοχειρία.

Ειρήνη Λαγούδη: «Εγκληματική ενέργεια ο θάνατός της»

Αναλυτικά η δήλωση του Δικαστικού Πραγματογνώμονα Διερεύνησης Εγκλημάτων Εμπρησμού: «Όσο κι αν κάποιοι κύκλοι θέλουν να εμφανίσουν ως »αυτοχειρία» το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη θα επανέλθω να πω αυτό που υποστηρίζω από τη αρχή που μου ζητήθηκε από τον δικηγόρο κ. Βασίλη Ταουξή η συνδρομή μου στη διερεύνηση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη.
Ότι δηλαδή κατά την προσωπική μου άποψη όσο περισσότερο εξετάζω, αναλύω και αξιολογώ τα θερμικά εγκαύματα, τους δείκτες καύσης και άλλα στοιχεία και ευρήματα στο αυτοκίνητο διαπιστώνω πως όλο και περισσότερες ενδείξεις παραπέμπουν σε «εγκληματική ενέργεια».
Πιο αναλυτικά μία από αυτές τις ενδείξεις που πιστεύω ότι ενισχύουν αυτήν την εκδοχή αποτελεί και ο δείκτης καύσης πάνω στη ζώνη ασφαλείας του συνοδηγού. Ειδικότερα στο σημείο που βρέθηκε η ως άνω ζώνη ασφαλείας (θέση 1 στη φωτογραφία) σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να αποτυπωθεί κάτω από την πόρπη ο συγκεκριμένος δείκτης καύσης δηλαδή η ευθεία γραμμή της αιθάλης (καπνιάς) που εμφαίνεται στη θέση 2 στη φωτογραφία.
Η πόρπη της ζώνης ασφαλείας πιστεύω ότι ήταν στη θέση 2 της φωτογραφίας και κατά συνέπεια ήταν κουμπωμένη (φορεμένη) στη σταθερή υποδοχή της στο αριστερό του καθίσματος του συνοδηγού κατά το χρόνο πρόκλησης, ανάπτυξης και εξέλιξης της φωτιάς. Προφανώς για να είναι φορεμένη η ζώνη ασφαλείας κάποιο άτομο καθόταν στη θέση του συνοδηγού και αυτό ασφαλώς δεν μπορούσε να είναι άλλο από το θύμα, το οποίο στη συνέχεια πιστεύω ότι μεταφέρθηκε και τοποθετήθηκε στο πίσω κάθισμα για να σκηνοθετηθεί με τον τρόπο αυτό αυτοχειρία».

Οι επίμαχες φωτογραφίες στο αυτοκίνητο της 44χρονης


Βασίλης Ταουξής: Έτσι σκότωσαν την Ειρήνη Λαγούδη

Ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη λέει ότι μέσα στο αυτοκίνητό της “γινόταν χαμός”. Σύμφωνα με την Espresso ο δικηγόρος περιγράφει ένα σκηνικό “άγριας μάχης”.
Ένα σωρό πεταμένα αντικείμενα, δείχνουν ότι η γυναίκα αντέδρασε και προσπάθησε να αντισταθεί σε εκείνους που ήθελαν να της κάνουν κακό. Ωστόσο όλα δείχνουν ότι δεν είχε τη σωματική δύναμη να το κάνει.
Ο δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης λέει ότι βρέθηκαν μέσα στο αμάξι σκασμένα γυαλιά στο πατάκι του συνοδηγού, ενώ πίσω ήταν σκορπισμένα κέρματα και έξω από το αυτοκίνητο εντοπίστηκε μια πιστωτική κάρτα της γυναίκας.
Ο δικηγόρος επισημαίνει το γεγονός ότι η γυναίκα ήταν μόλις 45 κιλά και φέρεται να μετακίνησε ένα μπιτόνι των 20 κιλών, ενώ το πώμα του βρέθηκε στην εταζιέρα και το ίδιο το μπιτόνι στο μπροστινό μέρος.
Ίσως, όπως υποστηρίζει υπήρχε άλλο χέρι που έκανε αυτές τις ενέργειες και όχι το δικό της.
Αυτό, σύμφωνα με τον δικηγόρο ίσως αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι οι πόρτες στο εξωτερικό τους μέρος είχαν αιθάλη, μοιάζει σαν κάποιος να άνοιξε τις πόρτες μετά τη φωτιά. Αυτό όπως τονίζει ο δικηγόρος δεν εξηγείται εάν ισχύει το σενάριο ότι έβαλε η ίδια τη φωτιά για να δώσει τέλος στη ζωή της.
Πηγή: Εφημερίδα Espresso, sinidisi.gr
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: