Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018

Ειρήνη Λαγούδη: Το αποτύπωμα που ανατρέπει τα δεδομένα στην υπόθεση θανάτου της 44χρονης

Ο δικηγόρος της οικογένειας: Έχω «άσσους» στο μανίκι μου που θα ανατρέψουν τα πάντα

Σοκ προκαλεί το νέο στοιχείο για την υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε απανθρακωμένη στο αυτοκίνητό της σε περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας.

Πρόκειται για ένα ίχνος, πιθανότατα σόλας παπουτσιού, στο εσωτερικό του αυτοκινήτου της άτυχης γυναίκας που ίσως σημαίνει ότι η 44χρονη προσπάθησε την τελευταία στιγμή να βγει από το φλεγόμενο όχημα, σύμφωνα με την Espresso.

Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα γιατί η άτυχη γυναίκα δεν άνοιξε κάποια από τις πόρτες ή δεν έσπασε κάποιο τζάμι ώστε να βγει έξω από το όχημα και να εισπνεύσει καθαρό αέρα. Μία εξήγηση είναι ότι από την ανάπτυξη πολύ υψηλών θερμοκρασιών στην καμπίνα και τη διαστολή μπλόκαραν οι πόρτες ή και τα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να μετατραπεί σε παγίδα θανάτου.

Η άλλη εκδοχή είναι κάποιος ή κάποιοι να κρατούσαν κλειστή την πόρτα, για να εμποδίσουν την έξοδο της Ειρήνης από το φλεγόμενο όχημα.

Μέσα στον πανικό της, σε μία προσπάθεια να βρει διέξοδο, δεν αποκλείεται να πέρασε στα πίσω καθίσματα.

Ο πρώην υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Ανδριανός Γκουρμπάτσης ο οποίος ετοιμάζει μελέτη πάνω στην έκθεση αυτοψίας, ανέφερε ότι έχει εντοπίσει ύποπτα στοιχεία τα οποία τον κάνουν να συγκλίνει ακόμα περισσότερο στο ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

"Είμαι πεπεισμένος για αυτό. Αν η δικογραφία έχει στραφεί προς την κατεύθυνση της αυτοκτονίας και διαβιβαστεί στον εισαγγελέα, όταν θα υποβληθούν τα στοιχεία από την πλευρά της οικογένειας, φρονώ ότι θα αλλάξουν άρδην πάρα πολλά. Εξάλλου, το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας στηρίζεται μόνο σε ενδείξεις. Θέλω να πω ότι το να στείλεις ένα sms δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα κάνεις πράξη όσα γράφεις" είπε μεταξύ άλλων ο πρώην υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος μιλώντας στην Espresso.

Ο δικηγόρος της οικογένειας: Έχω «άσσους» στο μανίκι μου που θα ανατρέψουν τα πάντα


Ο Βασίλης Ταουξής, νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, αποκάλυψε ότι έχει άσσους κρυμμένους στο μανίκι του που θα ανατρέψουν τα πάντα γύρω από την υπόθεση του θανάτου της άτυχης γυναίκας, η οποία βρέθηκε απανθρακωμένη στο αυτοκίνητό της σε περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας.

"Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Υπάρχουν στοιχεία που θα κάνουν πάταγο" σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ταουξής μιλώντας στην Espresso και πρόσθεσε ότι τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει επιχείρηση στην Τριχωνίδα για τον εντοπισμό του κινητού της άτυχης 44χρονης.

"Δύτες θα βουτήξουν για να ψάξουν εξονυχιστικά τη λίμνη, ενώ στις έρευνες θα βοηθήσουν μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για υποβρύχια φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση. Θα ίπτανται ακόμη και drones, τα οποία θα 'χτενίζουν' από ψηλά τη μεγάλη έκταση της λίμνης" ανέφερε ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη.

Ο κ. Ταουξής αποκάλυψε ότι έχει αναθέσει σε πραγματογνώμονα τη σύνταξη μίας μελέτης πάνω στην έκθεση αυτοψίας, όπου θα σχολιάζει και θα αναλύει όλα όσα έχει δει στο αυτοκίνητο του θύματος.

Ο ειδικός είναι ο πρώην υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Ανδριανός Γκουρμπάτσης,ο οποίος έχει αναφερθεί σε "πολύ σημαντικές παραλείψεις και λάθη της αυτοψίας".

"Στην έκθεση μου θα αναφέρονται αναλυτικά ποια είναι αυτά. Δεν πρόκειται μόνο για τον δείκτη καύσης πάνω στη ζώνη ασφαλείας του συνοδηγού, αλλά και σε άλλα στοιχεία που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης, γιατί έχουν ουσιώδη επιρροή και σχέση με αυτή" δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γκουρμπάτσης μιλώντας στην εφημερίδα.

"Θεωρώ εικασίες αυτά που υποστηρίζει η Αστυνομία και θα έλεγα πως δεν στέκουν ούτε σε επίπεδο σεναρίου" πρόσθεσε.

http://www.real.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: