Κυριακή, 27 Μαΐου 2018

"Σύννεφο" τα λαθραία τσιγάρα και ο καπνός στη Δυτική Ελλάδα


Πάρα πολύ συχνά το αστυνομικό δελτίο από τους νομούς Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας περιλαμβάνει συλλήψεις και κατασχέσεις λαθραίων τσιγάρων και λαθραίου χύμα καπνού.

Στην Πάτρα συνήθως η αστυνομία εντοπίζει σε λαϊκές ή κοντά σε αυτές πωλητές λαθραίων τσιγάρων, ενώ τις πιο πολλές φορές χύμα λαθραίος καπνός εντοπίζεται σε Αιτωλακαρνανία και Ηλεία.

Χθες στην Πάτρα, κοντά στη λαϊκή της περιοχής Ταραμπούρα εντοπίστηκαν πίσω από θάμνους 125 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία,"από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες το πρωί απέκρυψε, πίσω από θάμνους, κοντά σε λαϊκή αγορά, μια συσκευασία που περιείχε (125) πακέτα λαθραίων τσιγάρων.Τα λαθραία καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και θα παραδοθούν στο Τελωνείο Πατρών".

Επίσης, χθες συνελήφθη στα Σαβάλια Ηλείας 32χρονος με 373 γραμμάρια καπνού. "Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα στα Σαβάλια Ηλείας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν (373) γραμμάρια λαθραίου καπνού".

https://dete.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: