Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Σοβαρό τροχαίο στην Παραβόλα: Μαθήτριες παρασύρθηκαν από Ι.Χ. - Χωρίς δίπλωμα ο 19χρονος Ρομά οδηγός (φωτο & βίντεο)

Έκκληση για αίμα από την οικογένεια της 15χρονης Καλλιρρόης που τραυματίστηκε στην Παραβόλα

Παράσυρση δύο μαθητριών Γυμνασίου που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στον κόμβο της Παραβόλας,στην Ε.Ο. Αγρινίου – Θέρμου.

Αναστάτωση επικράτησε στην περιοχή, ενώ η μία μαθήτρια φαίνεται να είναι πιο σοβαρά τραυματισμένη, αφού μετά την παράσυρσή της, κατέληξε σε παρακείμενο ρέμα.

Για την ανάσυρσή της μάλιστα, στήθηκε επιχείρηση στην οποία συνέδραμε και η Πυροσβεστική Αγρινίου. Η κοπέλα μεταφέρθηκε με πολλαπλά τραύματα στο νοσοκομείο Αγρινίου, με ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αυτοκίνητο οδηγούσε άνδρας ρομά και σε αυτό επέβαιναν κάποιοι ακόμη ρομά. Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, το όχημα κινούνταν προς Θέρμο και άγνωστο πως, παρέσυρε τις μαθήτριες και μάλιστα η μια εκτοξεύτηκε από την πρόσκρουση και έπεσε σε παρακείμενο ρέμα.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, η μια από τις μαθήτριες είναι ελαφρά τραυματισμένη, ενώ η δεύτερη έχει κατάγματα κυρίως στα πόδια, αλλά το ευτύχημα είναι πως δεν έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Πιθανότατα θα διακομιστούν σε νοσοκομείο Παίδων για εξειδικευμένη φροντίδα.

Μεταξύ των επιβαινόντων του οχήματος και περιοίκων που συγκεντρώθηκαν στο σημείο, δημιουργήθηκε ένταση μετά το τροχαίο. (Δείτε στο παρακάτω βίντεο)

Στο σημείο κατέφθασε και ισχυρή αστυνομική δύναμη.








https://www.agriniopress.gr/

Χωρίς δίπλωμα ο 19χρονος Ρομά που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τις μαθήτριες

Συνελήφθη ο 19χρονος Ρομά ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο που σήμερα το μεσημέρι παρέσυρε δύο 15χρονες μαθήτριες γυμνασίου και τραυμάτισε σοβαρά τη μία εξ αυτών στον κόμβο της Παραβόλας.

Η μία μαθήτρια μετά την παράσυρσή της, κατέληξε σε παρακείμενο ρέμα με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι της και να ραγίσει σπόνδυλο, ενώ πλέον νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Η άλλη μαθήτρια φέρει ελαφρά τραύματα στο κεφάλι και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Σε βάρος του 19χρονου συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια και παράβαση του ΚΟΚ (έλλειψη διπλώματος οδήγησης).

https://www.agriniopress.gr/

Έκκληση για αίμα από την οικογένεια της 15χρονης Καλλιρρόης που τραυματίστηκε στην Παραβόλα

Έκκληση για αίμα κάνει η οικογένεια της 15χρονης μαθήτριας από την Παραβόλα η οποία τραυματίστηκε σοβαρά το μεσημέρι.

Το όνομα είναι Πατλιά Καλλιρρόη και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίο.
Το τηλέφωνο του πατέρα της για πληροφορίες είναι το 6907 32 61 92 κ.Γιάννης Πατλιάς.

kainourgiopress.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: