Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Άγιος Κων/νος Αγρινίου: 65χρονος αυτοκτόνησε με καραμπίνα!


Νεκρός εντοπίστηκε το μεσημέρι άνδρας ηλικίας περίπου 65 ετών σε μονοκατοικία στον Άγιο Κων/νο στο Αγρίνιο. Αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο διενεργούν έρευνα, ενώ οι πληροφορίες μιλούν για αυτοκτονία.

Σύμφωνα με το AgrinioNet.gr ο 65 χρονος άνδρας έμενε μόνος του,ενώ λέγεται ότι αντιμετώπιζε προβλήματα. Λίγες ώρες πριν μια γειτόνισσα του άκουσε έναν πυροβολισμό και έσπευσε να δει τι είχε συμβεί.

Ο αδελφός του που έρχονταν από την Πάτρα με την σύζυγό του τον βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος. Ειδοποίησε την αστυνομία που έφτασε άμεσα στο σημείο και διεξάγει έρευνες για την υπόθεση.Η σορός του δεν έχει ακόμη μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι είχε συνεννοηθεί με τον αδελφό του να επισκεφθούν γιατρό λόγω ενός αυτοάνοσου προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε και εξελίσσονταν ραγδαία.

Κάποιοι γείτονες υποστηρίζουν ότι ο αδελφός του λίγες μέρες πριν είδε ότι είχε βάλει μια καραμπίνα πίσω από την πόρτα και όταν τον ρώτησε γιατί την είχε εκεί εκείνος φέρεται να του απάντησε ότι απλά την βρήκε και την άφησε εκεί.

Τελικά σήμερα κι ενώ υποτίθεται ότι περίμενε τον αδελφό του να τον μεταφέρει στο γιατρό αποφάσισε να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα…
https://www.agrinionet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: