Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Οι εκλογές έχουν και τα καλά τους! Κατεδαφίζεται το εγκαταλελειμμένο κτίριο επί των οδών Γρίβα και Παναγοπούλου στο Αγρίνιο


Σύμφωνα με ανακοίνωση που διαβάσαμε στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγρινίου,την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 θα κατεδαφιστεί το κτίριο που βρίσκεται για χρόνια εγκαταλελειμμένο στη συμβολή των οδών Γρίβα και Παναγοπούλου,στο κέντρο σχεδόν της πόλης.


Απ' όσο γνωρίζουμε το συγκεκριμένο κτίριο είχε απασχολήσει πολλές φορές και την προηγούμενη δημοτική αρχή,διότι πέραν της επικινδυνότητας,αποτελούσε και χώρο όπου μαζεύονταν σκουπίδια,φίδια,αρουραίοι κλπ, αφού κανένας δεν φρόντιζε για την καθαριότητα στο σημείο,αλλά ουδέποτε πάρθηκε απόφαση για την κατεδάφισή του.

Απ' ότι φαίνεται λοιπόν οι εκλογές έχουν και τα καλά τους,καθώς δίνεται οριστική λύση στο πρόβλημα και ο τεράστιος αυτός χώρος θα απελευθερωθεί και προφανέστατα θα δοθεί προς χρήση στους δημότες,ενώ θα πάψει να αποτελεί εστία μόλυνσης...
Οπως αναφέρει η ανακοίνωση για λόγους ασφάλειας το τμήμα της οδού Παναγοπούλου, από την οδό Γοργοποτάμου μέχρι την οδό Γρίβα, θα παραμείνει κλειστό μέχρι να ολοκληρωθεί η κατεδάφιση.

Παράκληση προς τους δημότες, όπως επιδειχθεί η δέουσα προσοχή κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: