Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Νέα συντριβή του Παναιτωλικού με 5 - 0 από τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο (φωτο & βίντεο)


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε απόψε στο Αγρίνιο τον σαφώς άνωτερό του Ολυμπιακό για την 27η αγωνιστική της Super League,από τον οποίο ηττήθηκε με το βαρύ 5 - 0.

Οι Πειραιώτες είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα,ευτύχησαν να πετύχουν κι από ένα γρήγορο γκολ στην αρχή κάθε ημιχρόνου και έτσι παρά την όποια αντίσταση του Παναιτωλικού,που κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλό του για ένα ημίχρονο τουλάχιστον,νίκησε εύκολα 5 - 0 αφού η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανέστατη,ενώ πρέπει να τονιστεί η φανταστική απόδοση του Κώστα Φουρτούνη.

Στο 6' δοκάρι για τον Παναιτωλικό: Από λάθος εκτίμηση του Ομάρ, ο Αμαράλ έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Μάζουρεκ έκανε την προβολή στο πρώτο δοκάρι και έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Σα.


Στο 9' γκολ για τον Ολυμπιακό:
Ο Μασούρας έβγαλε πολύ ωραία μπαλιά στα δεξιά στον Ποντένσε σε αντεπίθεση του Ολυμπιακού, εκείνος μπήκε στην περιοχή, έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι για τον Χασάν, εκείνος έκανε την κεφαλιά πάσα για τον Μασούρα, ο οποίος πρώτα έκανε την προβολή με το δεξί,ο Λιάβας δεν μπόρεσε να διώξει σηκώνοντας τη μπάλα ψηλά και ο Μασούρας με το κεφάλι την έστειλε στα δίχτυα του Κυριακίδη γράφοντας το 0-1.


Το γκολ δεν πτόησε τους παίκτες του Παναιτωλικού που συνέχισαν να βγαίνουν απειλητικά στην επίθεση κυρίως με τον Αμαράλ από τα αριστερά,αλλά δεν μπορούσαν το κάτι παραπάνω στην τελική προσπάθεια.

Αντίθετα ο Ολυμπιακός έβγαινε πολύ εύκολα μπροστά και είχε 8 τελικές προσπάθειες που δεν καρποφόρησαν χάρις στον Κυριακίδη.

Λήξη του ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό να προηγείται 0 - 1 και τη στατιστική να δείχνει την υπεροχή του.




Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες και με τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει και πάλι ένα γρήγορο γκολ και να συνεχίζει με καταιγίδα από γκολ!

Στο 50' δεύτερο γκολ για τον Ολυμπιακό:
Πολύ ωραίο γύρισμα του Φορτούνη μετά από μπαλιά του Ποντένσε,ο οποίος πέρασε στο Χασάν κι αυτός από το ύψος της μεγάλης περιοχής πλάσαρε ιδανικά με το δεξί τον Κυριακίδη και έγραψε το 0-2.


Στο 58' μία πολύ καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό: Εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη με πάσα για τον Ομάρ που περίμενε δίπλα, ο Νορβηγός έκανε το δυνατό δεξί σουτ και ο Κυριακίδης έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε.

Στο 61' ήρθε το τρίτο για τον Ολυμπιακό: Ο Φορτούνης έκανε κόρνερ με πάσα στον Ποντένσε, ο οποίος του έδωσε πάλι τη μπάλα, σέντραρε από τα αριστερά και βρήκε το κεφάλι του Γκιλιέρμε, ο Βραζιλιάνος νίκησε τον Κυριακίδη για το 0-3 του Ολυμπιακού.


Στο 70' τέταρτο γκολ για τον Ολυμπιακό:
Ο Φορτούνης βρήκε στα δεξιά τον Ομάρ, εκείνος έκανε τη σέντρα για το κεφάλι του Ντίας, ο Κυριακίδης απέκρουσε και ο Καμαρά από κοντά έγραψε το 0-4 για τον Ολυμπιακό.


Στο 78' και πέμπτο γκολ για τον Ολυμπιακό: Ο Ομάρ συνεργάστηκε με τον Ντίας, έκανε τον κεραυνό με το δεξί μέσα από την περιοχή,που πήρε μέσα το χέρι του Κυριακίδη και 0-5 για τον Ολυμπιακό.


Στο 81' ο Ντουάρτε βρήκε πολύ όμορφα τον Μπαΐροβιτς, αλλά εκείνος νικήθηκε από τον Σα με τ' ακροδάχτυλά του.
Oι προπονητές των δύο ομάδων,Μαρτίνς και Δέλλας

Η ήττα του Παναιτωλικού ήταν αναμενόμενη,όμως τα γκολ είναι πολλά κι αν μετρήσουμε το σύνολο των γκολ που δέχτηκε στα διαδοχικά παιχνίδια και με τους τρεις μεγάλους (ΠΑΟΚ 2,ΑΕΚ 4 και Ολυμπιακό 5 = 11) βλέπουμε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην άμυνα παρά τους ταλαντούχους παίκτες που διαθέτει η ομάδα....

*Πριν την σέντρα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του παλαίμαχου επιθετικού του Παναιτωλικού, Τάκη Παπαποστόλου, ο οποίος έφυγε την περασμένη Δευτέρα από τη ζωή.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Λιάβας, Μαλής, Τσοκάνης(38' λ.τ. Μαρινάκης), Αμαράλ, Τσιγγάρας, Μάρκος Πάουλο, Λουσέρο(53' Μπαΐροβιτς), Μανά, Ντίας(69' Ντουάρτε), Μάζουρεκ.

Ολυμπιακός: Σα, Ομάρ, Μεριά, Σισέ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης(66' Καμαρά), Γκιλιέρμε, Φορτούνης, Μασούρας(60' Ντίας), Ποντένσε, Χασάν(70' Σολδάνο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: