Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Ο σαϊτοπόλεμος βάφτηκε με το αίμα του Κώστα Θεοδωρακάκη (φωτο & βίντεο)


Ο σαϊτοπόλεμος στην Καλαμάτα βάφτηκε με το αίμα του Κώστα Θεοδωρακάκη. Φωτογραφίες από τη στιγμή που ο αδικοχαμένος οπερατέρ δέχεται τις πρώτες βοήθειες. Η αστυνομία προχώρησε ήδη στις πρώτες συλλήψεις μετά την ανείπωτη τραγωδία. Χειροπέδες και σε αντιδήμαρχο. Καρέ καρέ οι στιγμές που έφεραν το αναπάντεχο κακό.

Ο σαϊτοπόλεμος στην Καλαμάτα βάφτηκε με το αίμα του 53χρονου εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη. Του πατέρα που έκανε τη δουλειά του και χτυπήθηκε από μια σαϊτα, που έφυγε προς το σημείο που στεκόταν σαν ρουκέτα.
Μετά την τραγωδία η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει ήδη 7. Πρόκειται για 6 άτομα που έπαιρναν μέρος στο επικίνδυνο έθιμο και έριχναν σαϊτες, ηλικίας από 22 έως 62 χρονών, καθώς και για τον αρμόδιο αντιδήμαρχο.
Όλοι τους θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα ενώ η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται, μέχρι να αποσαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες του δυστυχήματος. Δεκάδες είναι οι καταγγελίες από κόσμο που βρέθηκε στο χώρο του πάρκινγκ Νέδοντα όπου και διεξαγόταν ο σαϊτοπόλεμος. Καταγγέλλουν ελλιπή μέτρα ασφαλείας και υπερβολική επίδειξη ακόμα και από μικρά παιδιά.
Τα πράγματα ξέφυγαν από κάθε έλεγχο και κάποια στιγμή οι σαϊτες άρχισαν να φεύγουν ανεξέλεγκτες προς τον κόσμο. Στις παρακάτω φωτογραφίες που δημοσιεύει το messinialive, βλέπουμε έναν από τους σαϊτομάχους.
Κάποια στιγμή ο σάκος του που περιείχε σαϊτες βγάζει σπινθήρες, σκάει από κάτω, και μια σαϊτα “εκτοξεύεται” ανεξέλεγκτη προς άγνωστη κατεύθυνση. Αυτό συνέβη όπως καταγγέλλουν αυτόπτες μάρτυρες, στους περισσότερους σάκους που κρατούσαν εκείνοι που έπαιρναν μέρος στον σαϊτοπόλεμο.

Ματωμένος σαϊτοπόλεμος: Έτσι χάθηκε ο έλεγχος


Σαϊτοπόλεμος στην Καλαμάτα: Εικόνες που σοκάρουν

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια του σαΐτοπόλεμου στο πάρκινγκ του Νέδοντα στην Καλαμάτα. Ο 53χρονος εικονολήπτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Καλαμάτας. Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος, ο 53χρονος διακομίστηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση, φέροντας τραύμα στο κεφάλι, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στην ζωή, εξέπνευσε.
Στις φωτογραφίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, βλέπουμε τις στιγμές που ο Κώστας Θεοδωρακάκης δέχεται τις πρώτες βοήθειες αμέσως μετά το χτύπημα. Παρά τις προσπάθειες ο 53χρονος δεν θα καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή…

Οι τελευταίες στιγμές του Κώστα Θεοδωρακάκη

  




Πηγή: ΑΠΕ, messinialive.grtharrosnews.gr,

Δεν υπάρχουν σχόλια: