Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 1-0 (φωτο & βίντεο)


Ο Ατρόμητος υποδέχτηκε το απόγευμα τον Παναιτωλικό για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και τον νίκησε για ακόμα μία φορά με το φτωχό 1-0.

Η ομάδα του Παναιτωλικού στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερη,έχασε σωρεία ευκαιριών και άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία.

Την τέταρτη νίκη του στα τελευταία πέντε παιχνίδια κατέκτησε ο Ατρόμητος,που  έπιασε τους 36 βαθμούς και προσπέρασε τα "καναρίνια", που έμειναν στους 34.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και μπήκε με σκοπό να σημειώσει ένα γρήγορο γκολ. Ήταν βέβαια καλά οχυρωμένος ο Παναιτωλικός και δεν επέτρεπε στους Περιστεριώτες να μπουν στην περιοχή του Κυριακίδη.

Είναι χαρακτηριστικό πως μετά το 18' άρχισε να βγαίνει από το... καβούκι της η ομάδα του Αγρινίου, να γίνεται περισσότερο επιθετική και να παίρνει χώρο στο ματς. Το 20λεπτο κύλησε χωρίς απειλή για τους δύο τερματοφύλακες.

Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 22'. Από σέντρα του Ουμπίντες ο Ματέι έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι. Στο 25' ο Ματέι κουβάλησε τη μπάλα, πήρε μέτρα, έκανε το δυνατό σουτ, με τον Κυριακίδη να πέφτει στη δεξιά του γωνία και να διώχνει δύσκολα.

Ο Παναιτωλικός στο 28' είχε το σουτ του Πάουλο έξω από την περιοχή, το οποίο όμως δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Μπάρκα. Νέα απειλή από τους Αγρινιώτες στο 29', όταν το γυριστό του Μαρκόβσκι πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μπάρκα.

Ο Σουμπίνιο στο 39' πραγματοποίησε φοβερό σόλο, πήρε μέτρα, έκανε το σουτ, το οποίο εξουδετέρωσε πολύ δύσκολα ο Κυριακίδης. Ακολούθησε το δυνατό σουτ του Μπίτολο έξω από την περιοχή, το οποίο ναι μεν ήταν καλοτραβηγμένο, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του γκολκίπερ του Παναιτωλικού.


Και στο 45'  γκολ για τον Ατρόμητο. Ο Μπρίτο με ωραία ενέργεια έμεινε αφύλακτος μέσα στην μικρή περιοχή, ο Κυριακίδης έδιωξε εντυπωσιακά αλλα ο Λε ταλεκ πήρε το ριμπάουντ και σε κενό τέρμα πέτυχε το 1-0.(δείτε το εδώ)

Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά μετά την είσοδο του Ουάρντα ο Παναιτωλικός επιδόθηκε σ' ένα ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών

Στο 69' καλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό να ισοφαρίσει. Ο Φερέιρα έκανε την σέντρα με τον Κούσα να πιάνει την κεφαλιά αλλα ήταν αδύναμη με αποτέλεσμα να μπλοκάρει εύκολα ο Μπάρκας.

Στο 73' εξαιρετική σέντρα από τον Κάπελ με τον αμυντικό του Ατρομήτου να διώχνει σε κόρνερ πριν προλάβει να σκοράρει ο Μουνιός.

Στο 74' νέα τεράστια ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Ο Παπάζογλου από τα δύο μέτρα στέλνει με το κεφάλι την μπάλα άουτ.

Και πάλι στο 77' απίστευτη ευκαιρία για την ισοφάριση. Ο Μουνιός βρέθηκε μόλις ένα μέτρο από την εστία,αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στον Μπάρκα.

Στο 82' μια ακόμα απίστευτη ευκαιρία. Ο Κεϊτά έκανε λάθος και έδωσε την μπάλα στον Μάρκοβσκι που βρέθηκε αφύλακτος απέναντι στον Μπάρκα,αλλά έστειλε την μπάλα άουτ .

Και ξανά στο 87' μετά από πολύ ωραία σέντρα από τον Ουάρντα,ο Μαρκόβσκι έπιασε την κεφαλιά και ο Μπάρκας να μπλοκάρε δύσκολα .

Στις καθυστερήσεις ο Στόιτσεφ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το πλασέ του πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Μοιραία λοιπόν ήρθε μία άδοξη ήττα για τον Παναιωλικό,που δεν έχει νικήσει ποτέ μέσα στο Περιστέρι τον Ατρόμητο

Ατρόμητος(Τραϊανός Δέλας):Μπάρκας, Μπίτολο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κεϊτά (90' Γροντής), Ουμπίδες, Σουμπίνιο (80' Ουσέρο), Μπρίτο, Ματέι (74' Στόιτσεφ), Λε Ταλέκ.

Παναιτωλικός (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας(66' Κάπελ), Κούσας, Χαντάκιας, Ρουμπουλάκου, Μάκος, Πάουλο, Φερέιρα(72' Παπάζογλου), Βασιλούδης(54' Ουάρντα), Μουνιός, Μαρκόφσκι.

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: