Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Αγρίνιο: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία των Συνταξιούχων (φωτο)


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα οι συνταξιούχοι του νομού Αιτωλοακαρνανίας στον πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη κάτω από το Δημαρχιακό Μέγαρο Αγρινίου και εν συνεχεία πορεία.

Η κινητοποίηση έγινε στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων ενάντια στην επίθεση στην λαϊκή οικογένεια, που εκτός των άλλων γίνεται και μέσω πλειστηριασμών, διακοπής ρεύματος και νερού κλπ.

Την συγκέντρωση άνοιξε ο Πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας και μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελλάδας Γιώργος Δημητρουλής. Κεντρικός ομιλητής ήταν Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ελλάδας Παντελή Τάτση, ενώ χαιρετισμό έκαναν ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου Μιχάλης Κατσιγιάννης, η Πρόεδρος των συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αγρινίου και Περιχώρων Τασία Μαργάρα, ο Πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αμφιλοχίας Δημήτρης Αρσένης, ο Πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων Αιτωλοακαρνανίας του Δημοσίου Κωνσταντίνος Κουκόπουλος και ο Οργανωτικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελλάδας Παναγιώτη Πάλμο.
kinitopoiisi1
kinitopoiisi2
kinitopoiisi3
kinitopoiisi4
kinitopoisi5
kinitopoiisi6
kinitopoiisi7

http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: