Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Πετάνε τη σκούφια τους για καβγά στο Αγρίνιο! - Σοβαρά επεισόδια μεταξύ ανηλίκων,αλλά και ενηλίκων - Στο νοσοκομείο ένας 16χρονος


Τι γίνεται ρε παιδιά στο Αγρίνιο;Μικροί μεγάλοι πετάνε τη σκούφια τους για καβγά!
Μετά τα συνεχόμενα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας μας προέκυψαν κι ' αυτά του "man to man" εν μέση οδώ για ψύλλου πήδημα.

Διαβάστε τι συνέβη σ' ένα μόνο 24ωρο σε δύο περιπτώσεις καβγάδων μεταξύ ανηλίκων,αλλά και ενηλίκων:

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων στο Αγρίνιο - Στο νοσοκομείο 16χρονος που χτυπήθηκε με πέτρα!

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο 15χρονων ημεδαπών, οι οποίοι προχθές το μεσημέρι στο Αγρίνιο, ενεργώντας από κοινού, έπειτα από διένεξη απείλησαν με διάφορες φράσεις 16χρονο ημεδαπό και του προκάλεσαν σωματική βλάβη με λακτίσματα χτυπώντας τον στο σώμα του.

Επιπλέον, ένας από τους ανήλικους με πέτρα που είχε περιτυλίξει σε κασκόλ, χτύπησε και τραυμάτισε τον 16χρονο στο αριστερό του μάτι.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή απλή επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Τον απείλησε με ξύλινο ρόπαλο και του τράκαρε τη μοτοσικλέτα με αυτοκίνητο!

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 42χρονου ημεδαπού, ο οποίος χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, έπειτα από διένεξη εξύβρισε με διάφορες φράσεις 25χρονο ημεδαπό, τον απείλησε κραδαίνοντας προς την κατεύθυνσή του ξύλινο ρόπαλο και οδηγώντας αυτοκίνητο προκάλεσε φθορές σε σταθμευμένη μοτοσικλέτα του παθόντα.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή, εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: