Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Αγρίνιο: Φωτορεπορτάζ από το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Δημοκρατίας


Πλήθος κόσμου παρακολούθησε το βράδυ της Δευτέρας την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο.

Και επίσημα σε εορταστικό κλίμα βρίσκεται από σήμερα το βράδυ το Αγρίνιο, αφού λίγα λεπτά μετά τις 7.00 φωταγωγήθηκε το δέντρο που έχει στηθεί στην κεντρική πλατεία. Η εκδήλωση ξεκίνησε συνοδεία της Φιλαρμονικής, ενώ στο σημείο υπήρχε Άγιος Βασίλης που σκόρπισε χαμόγελα στα μικρά παιδιά. Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, μετρώντας ανάποδα, φωταγώγησε το δέντρο και ευχήθηκε σε όλους υγεία και ελπίδα, ενώ ειδική αναφορά έκανε στα παιδιά, αφού τα θεωρεί ελπίδα του τόπου, με την ατμόσφαιρα του Αγρινίου να γίνεται πιο «ζεστή» και ευδιάθετη.

Καθημερινά για ένα ολόκληρο μήνα έχουν προγραμματιστεί συνολικά 80 εκδηλώσεις σε όλο το φάσμα του Δήμου. Στο πρόγραμμα η μεγάλη συναυλία που γίνεται κάθε χρόνο δωρεάν στην πλατεία Δημοκρατίας θα είναι με τον Πάνο Μουζουράκη, ενώ δωρεάν είναι το τρενάκι που κυκλοφορεί στο κέντρο της πόλης, όλες οι εκδηλώσεις στην Παλιά Αγορά της πόλης και η παγοτσουλήθρα. Την φωταγώγηση του δέντρου πλαισίωσε η Φιλαρμονική του Δήμου που παιάνισε χριστουγεννιάτικες μελωδίες.





http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: