Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

Ξαναρχίζει το Κύπελλο,η λύση ήταν απλή: Κεκλεισμένων των θυρών οι ημιτελικοί,μόνο με μαθητές ο τελικός!

Πονάει δόντι,βγάζει δόντι!πονάει κεφάλι,κόβει κεφάλι!... τόσο απλά κι ούτε γάτα,ούτε ζημία και κάθε κατεργάρης στην καρεκλάρα του!!!

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής,υπέγραψε την απόφαση επανέναρξης του Κυπέλλου Ελλάδας, σε συνέχεια λέει της συμφωνίας που επιτεύχθηκε με FIFA, UEFA και ΕΠΟ,για την διορία για ποδοσφαιρικό Grexit  που έληγε σήμερα δεν λέει τίποτα η ανακοίνωση

Το Κύπελλο Ελλάδας ξεκινάει και πάλι, επομένως ο κίνδυνος του Grexit στην παρούσα φάση αποτελεί παρελθόν κι όλα ωραία και καλά μέχρι την επόμενη φορά που θα ξαναμπεί μπουρλότο σε κάποιο γήπεδο,αφού ουσιαστικά μέτρα κατά της βίας δεν ελήφθησαν,πέραν του "κεκλεισμένων των θυρών".

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, υπέγραψε την επανέναρξη της διοργάνωσης σε συνέχεια της συμφωνίας της περασμένης Τρίτη  με τις διεθνείς συνομοσπονδίες και την ΕΠΟ.

Όπως τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση της ΓΓΑ, οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών και ο μεγάλος τελικός με την παρουσία μόνο μαθητών, χωρίς την έκδοση εισιτηρίων.

Ανοιχτό μένει το θέμα των διαιτητών του τελικού, αφού ο Σταύρος Κοντονής έχει ζητήσει να γίνει παρουσία ξένου διαιτητή, κάτι που είχε προτείνει επισήμως και η ίδια FIFA.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, το ΑΕΚ - Ατρόμητος στο ΟΑΚΑ θα γίνει την Τετάρτη, 20 Απριλίου και η ρεβάνς έξι μέρες μετά στο Περιστέρι, δηλαδή τη Μεγάλη Τρίτη, 26 Απριλίου. Μια ημέρα μετά θα διεξαχθεί το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ  την Μεγάλη Τετάρτη, 27 Απριλίου.

Ο τελικός θα γίνει το Σάββατο, 7 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

Βέβαια, τα πλέι οφ του πρωταθλήματος είναι να ξεκινήσουν στις 4 Μαΐου και μένει να δούμε τι θα συμβεί με την ημερομηνία έναρξής τους. Αυτό ίσως ξεκαθαρίσει οριστικά μόλις γίνει γνωστό το ζευγάρι του τελικού, αφού σε περίπτωση που περάσει ο Ατρόμητος, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Τέλος, στο δελτίο Τύπου της γενικής γραμματείας Αθλητισμού αναφέρεται ακόμα πως η FIFA και η UEFA αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο στην προσπάθειά αναδιάρθρωσης και εκσυγχρονισμού του ποδοσφαίρου. Πλέον, αναμένεται και η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για τις λεπτομέρειες της συνέχειας της διοργάνωσης.

Ολόκληρο το δελτίο Τύπου της ΓΓΑ:
"Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής υπέγραψε σήμερα την απόφαση επανέναρξης του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, σε συνέχεια της συμφωνίας που επιτεύχθηκε την προηγούμενη Τρίτη με τη ΦΙΦΑ, την ΟΥΕΦΑ και την ΕΠΟ.

Βάσει της απόφασης αυτής, που έπρεπε να κοινοποιηθεί ως απόψε τα μεσάνυχτα στη ΦΙΦΑ, η ΕΠΟ αποφεύγει την αποβολή της από τις διεθνείς ομοσπονδίες και παράλληλα η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο στην προσπάθειά αναδιάρθρωσης και εκσυγχρονισμού του ποδοσφαίρου, γεγονός που συνιστά χρόνιο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας.

Σύμφωνα με την απόφαση του κ. Σταύρου Κοντονή, οι εναπομείναντες αγώνες του Κυπέλλου θα διεξαχθούν σε ημερομηνίες που θα αποφασίσει η ΕΠΟ.

Ωστόσο, οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών και ο τελικός με την παρουσία μαθητών χωρίς την έκδοση εισιτηρίων".

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: