Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Φτωχή ισοπαλία στο Καυταντζόγλειο 0-0 Ηρακλής - Παναιτωλικός


Επεσε απόψε η αυλαία της Super League με τον Ολυμπιακό να αναδεικνύεται και τυπικά πρωταθλητής για μία ακόμα χρονιά.Στο Καυταντζόγλειο ο Ηρακλής υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό,αδιάφορες βαθμολογικά και οι δύο ομάδες δεν προσπάθησαν ιδιαίτερα.

Μέτριο λοιπόν το θέαμα στη Θεσαλονίκη με τον Ηρακλή να θέλει για λόγους γοήτρου να απειλήσει τον Παναιτωλικό,αλλά να μην μπορεί και τους Αγρινιώτες να τελειώνουν εύκολα τη χρονιά με το φτωχό 0-0.

Στο 41' η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή με τον Καραγκούνη να βγαίνει τετ α τετ αλλά ο Περέιρα βγήκε εγκαίρως και απέκρουσε με τα πόδια.

Τίποτα το ιδιαίτερο και στο δεύτερο ημίχρονο,κατά το οποίο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και οι δύο ομάδες επιχείρησαν πολλά μακρινά σουτ χωρίς στόχο!

Ενα ματς απλά διαδικαστικό,χωρίς φάσεις,χωρίς γκολ κι από ένα βαθμό για κάθε ομάδα που έτσι κι αλλιώς είχαν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία.

Ο Παναιτωλικός κατετάγη στην 11η θέση με 35 βαθμούς,ενώ ο Ηρακλής στη 12η με τους ίδιους βαθμούς.

Ηρακλής (Ν. Παπαδόπουλος): Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Τσιότρας, Ζιαμπάρης, Κυριακίδης, Καρασαλίδης, Πουρτουλίδης, Μοντέιρο(64' Πασάς), Λεοζίνιο, Τσιλιανίδης(91' Αμαναντίδης), Βέλλιος(76' Περόνε).

Παναιτωλικός (Γ. Μαντζουράκης): Περέιρα, Κουτρομάνος, Χαντάκιας, Παπάζογλου, Ρουμπουλάκου, Παπουτσογιαννόπουλος(86' Κόρσιενς), Ουάρντα(84' Κλέσιο), Ρομέρο, Πάουλο, Μουνιός(77' Βασιλούδης), Μαρκόφσκι.

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: